Originally Posted by
Kostisvl
Παιδιά καλησπέρα, καινούργιος εδώ. Έφτιαξα τον λογαριασμό μου για αυτήν την ερώτηση, αλλά βρήκα αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι που με μπερδεύει πολύ. Τον περασμένο Ιανουάριο γνώρισα μια κοπέλα, η οποία είχε τύχει να χωρίσει την ίδια ημερομηνία πάνω κάτω όπως κι εγώ. Γνωριστήκαμε, όλα καλά και μου άρεσε πολύ το ότι μιλούσαμε πάρα πολλές ώρες για πολλά θέματα. Φάνηκε να ταιριαξαμε, βγήκαμε 5 6 φορές και περάσαμε απίστευτα, όμως δεν προχωρήσαμε παραπάνω, χωρίς απαραίτητα να με πείραξε αυτό. Στη συνέχεια η φάση ψιλό σταμάτησε αλλά υπήρχε ένα αμοιβαίο ενδιαφέρον. Στη συνέχεια, πριν την καραντίνα ξαναβρεθηκαμε και ήταν σα να μην πέρασε μια μέρα. Τέλος πάντων, μου είπε ότι θέλει να κάνει κάτι μαζί μου περιστασιακά αλλά αυτό το διάστημα για καθαρά λόγους σεξ βρίσκεται και με τον πρώην της. Εγώ ευγενικά της είπα ότι δεν έχω πρόβλημα αλλά ξενέρωσα, δεν έγινε τίποτα και με τα πολλά λίγο η καραντίνα λίγο αυτό με έκαναν να την ξεχάσω. Να σημειώσω ότι η φάση στράβωσε γιατί θεωρώ ότι ήμουν υπερβολικά καλός και δοτικος μαζί της, χωρίς να κερδίσει η ίδια την προσοχή μου. Πριν από περίπου 2 μήνες, μου έστειλε να βγούμε και βγήκαμε. Όλα καλά πάλι, λέγαμε τα ίδια μια χαρά. Οπότε και της είπα ότι ξενέρωσα λιγο γι αυτούς τους λόγους τότε και πως αν είναι σίγουρη για μένα, θα πρέπει τώρα αυτήν τη φορά να κερδισει το ενδιαφέρον μου. Πράγματι, εγώ αυτόν το μήνα πρόσεξα πολύ τις κινήσεις μου γιατί δεν ήθελα να χαλάσω όπως και τότε, με αποτέλεσμα να είμαι λίγο ψυχρός. Ρε παιδιά, δεν ήξερα ότι θα είχα τόσο θετικά αποτελέσματα. Γενικότερα είχαμε καλή επικοινωνία, αλλά τώρα ήταν άλλος άνθρωπος. Προσπαθούσε για μένα, βγαίναμε μόνοι, με παρέα όλα τέλεια. Ταυτόχρονα ολοκληρώσαμε και ταιριαξαμε κι εκεί πάρα πολύ. Ήταν πάρα πολύ δοτική και συνδεδεμένη μαζί μου. Λέτε να κατάλαβε ότι είχε κάνει λάθος; γιατί μου ζήτησε και συγγνώμη για τότε. Έλα όμως που τώρα πήγε στην πόλη της στα Γιάννενα για το καλοκαίρι; σε φάση ναζιαρικη μου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθούμε. Τελευταία μέρα λοιπόν, βρισκόμαστε και μου λέει ότι έχει προσπαθήσει πάρα πολύ κι εγώ είμαι εντελώς απόμακρος. Της εξήγησα γιατί είχα κάποιες άμυνες και το κατάλαβε. Απλά μου είπε ότι δεν θέλει να περάσει άσχημα το καλοκαίρι και ότι αν συνεχίσω να είμαι έτσι θα σταματήσουμε. Εγώ έχω μαλακώσει λίγο, αλλά ταυτόχρονα θέλω λίγο να της κρατήσω αυτό το ενδιαφέρον ώστε να σιγουρευτώ ότι δεν παίζει μαζί μου. Ποια η γνώμη σας παρακαλώ;