Αλλαξα εγώ άλλαξε η σχέση μας.
Καλημέρα σας!
Ψαχνω να βρω μια πραγματική και εκ βαθεων απάντηση στην ερώτηση που βασανίζει το μυαλό μου και εχει επηρεάσει τη σχέση μου-γαμο μου αυτό το διαστημα. Δεν είναι τώρα. Ειναι θέμα χρόνων που ομως το προσπερνουσα γιατί ημουν ερωτευμένη με άλλα πράγματα στον αντρα μου κι έτσι ίσως απλως το εθαβα πιο βαθιά μεσα μου και το έκρυβα. Δεν ειμαι ιδιαίτερα κοινωνική στη ζωη μου. Τα πρωινά δουλεύω και τα απογεύματα κυνηγάω τρια παιδιά κι έναν σκυλο. Με τον αντρα μου οι συναντησεις μας ειναι περιορισμένες γιατί εκείνος βρίσκεται σε 2 δουλειές καθημερινα. Εκτός απο μερικές ανασες μεσα στην εβδομάδα λίγων ωρών. Αυτά συνήθως το καλοκαίρι.
Το πρόβλημά μου ειναι το εξης. Ενω είμαστε τόσο μακριά μεσα στην καθημερινότητα, περιμένω οταν συναντιομαστε αυτές τις λιγες φορές, να ειναι ουσιασυικες για τη σχεση μας. Να συζητάμε, να περναμε όμορφα τραγουδώντας ή ακουγοντας μουσικουλα και να φιλοσοφουμε. Δεν είναι ετσι. Τρώμε, λεμε 2-3 ασχετες κουβεντες και τίποτε αλλο. Αν προσπαθήσω να εμβαθύνω μια συζήτηση, απαντάει επιφανειακα κ αδιάφορα και παμε παρακατω. Δεν αντεχω.. Δεν μπορω αλλο.. Το σεξ πάλι ειναι θελω-μπαινω-τελος. Εχω κάνει καποιες κινήσεις, να πάμε να δούμε καμιά ταινία, να πιούμε ποτάκι αλλά πάλι δεν έχουμε να πούμε κάτι ιδιαίτερο.. Βαριεμαι..Εχει τοσα θέματα η επικαιρότητα, να αναλυσουμε, να ψαχτουμε, να..να...και εμεις ανακυκλωνομαστε στα ιδια και στα ιδια.. Θέλω να βαρεσω το κεφάλι μου στον τοίχο!
Θέλω να προχωρήσω παρακάτω..