Παιδιά το θέμα έχει παιχτεί πολύ εδώ μέσα αλλά θα γράψω το κλασικό. Θέλω να κάνω σχέση, βαριέμαι μόνος με την μοναξιά να μου. Μπήκα σε ένα σάιτ συνοικεσίων και βρήκα μια κοπέλα νοσηλεύτρια με καλό μισθό, αλλά εγώ είμαι άνεργος δεν τολμώ να στείλω!?
Printable View
Παιδιά το θέμα έχει παιχτεί πολύ εδώ μέσα αλλά θα γράψω το κλασικό. Θέλω να κάνω σχέση, βαριέμαι μόνος με την μοναξιά να μου. Μπήκα σε ένα σάιτ συνοικεσίων και βρήκα μια κοπέλα νοσηλεύτρια με καλό μισθό, αλλά εγώ είμαι άνεργος δεν τολμώ να στείλω!?
Παιδιά το εμπόδιο είναι ότι αυτή έχει τα χρήματα εγώ είμαι κατά μία έννοια άνεργος, γιατί μόλις τελείωσα το ΙΕΚ κομμωτικής και κάνω πρακτική και δεν έχω χρήματα και όσα μου δίνουν στην ψυχολόγο τα δίνω, με αυτή την έννοια είμαι άνεργος!
Ανδρεα πατησε την κι εσυ την πεππονοφλουδα μπορεισ κι εσυ
32χρονη, Νοσηλεύτρια, γλωσσομαθής, καλλίγραμμη, με πράσινα μάτια, διάχυτη φινέτσα, πολύ γλυκιά, καλόψυχη, ευαίσθητη, από άριστη οικογένεια, οικονομικώς ευκατάστατη, με σπίτι και 2.000 ευρώ μηνιαίο εισόδημα, λατρεύει την κατασκευή αντικειμένων διακόσμησης, τα ταξίδια και τη μουσική, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με σκοπό ον γάμο και την οικογένεια με κύριο με αντίστοιχα ενδιαφέροντα. Γραφεία Γνωριμιών “MARRIAG