χτες ο 6 ετων γιος μου μου ειπε οτι ειναι γκει,οταν τον ρωτησα τι ειναι γκει και γιατι το λεει ,μου απαντησε οτι γκει ειναι δυο αγορια ερωτευμενα και οτι οταν αυτος κοιματε στο νηπιο ο φιλος παει απο πανω του και κανουν σεξ,οταν ρωτησα τι ακριβως κανουν δεν ηθελε να απαντησει,δεν το πιεσα,λιγο αργοτερα πηγε στο ποδι του μπαμπα του και τριβοταν οπως ακριβως τα σκυλακια οταν εχουν ορμες και μου ειπε οτι αυτο του κανει και ο φιλος του,τον ρωτησα αν του αρεσουν περισσοτερο τα αγορακια η τα κοριτσακια και μου απαντησε και τα δυο αλλα του αρεσει αυτο που του κανει ο φιλος του,γενικα οι απαντησεις δινοταν με δυσκολια και ετσι του ειπα οτι θα το σηζητησουμε καποια αλλη φορα και το παιδι ασχοληθηκε με κατι αλλο.Κατα καιρους οταν ο μπαμπας του ειναι ξαπλωμενος στο κρεβατι ο μικρος χωνεται κατω απο τις κουβερτες και χαιδευει τα ποδια του μπαμπα του η προσπαθει να αγγιζει τα γεννετικα οργανα του μπαμπα του.Πως να αντιμετωπισω το θεμα? να μιλησω στις δασκαλες του για το περιστατικο στο νηπιο με το αλλο παιδακι η απλα
το παιδι ψαχνει τη σεξουαλικη του ταυτοτητα