Καλησπέρα!Ειμαι έγκυος και σε 1 εβδομάδα μπαίνω στον 9ο μήνα.Ειμαστε μαζί 4 χρόνια και παντρευτήκαμε επειδή προέκυψε η εγκυμοσύνη.Γενικα σκεφτόμασταν τον γάμο και την οικογένεια αλλά 1-1,5 χρόνο αργότερα.Αλλα αφού προέκυψε η εγκυμοσύνη κάναμε το σύμφωνο συμβίωσης.Δεν μέναμε μαζί εκτός από το βράδυ που κοιμόμουν στο σπίτι του.Έχω ξαναγράψει στο φόρουμ για το που θα μείνουμε πριν μερικούς μήνες.Ο άντρας μου έχει σπίτι δίπλα στην αδερφή του και απέναντι από τον αδερφό του.Τα σπίτια τους είναι τριόροφα και δυστυχώς στο δικό μας 1ο όροφο μένουν οι δικοι του το σπίτι συνδέεται με εσωτερική σκάλα αλλά η πόρτα είναι πάντα κλειδωμένη.Εγω όμως δεν ήθελα να μείνω εκεί μαζί τους με όλη τους την οικογένεια.Ο άντρας μου είπε οτι δήθεν οι δικοι του θα πήγαιναν σε ένα παλιό σπίτι που ζούσαν πριν 15 χρόνια κάπου εκτός πόλης περίπου 20-25 λεπτά απόσταση από την πόλη.Η αδερφή του όμως είναι επίσης έγκυος και έχει ήδη δυο παιδιά και κάνει κουμάντα όχι μόνο να μείνουν εκεί οι γονείς της αλλά μετά το σχολείο να έρχονται τα παιδιά της κάτω για να μπορεί να βλέπει το μωρό και το έμαθα πριν 3 ημέρες τυχαία!Ειπαμε να μείνουμε στο συγκεκριμένο σπίτι για ένα χρόνο και μετά να δούμε τίποτα άλλο.Να πω επίσης ότι όλα τα πράγματα έπιπλα κουρτίνες ηλεκτρικά που πήραμε τα πήραμε από μισά.Ειμαι βέβαιη ότι ο άντρας μου ξέρει ότι οι δικοι του δεν σκοπεύουν να φύγουν και δεν το λέει για να μην έχουμε πάλι φασαρίες.Θα του μιλήσω και θέλω γνώμη για να του μιλήσω ήρεμα γιατί δεν θέλω να ταραχτώ αρκετή στενοχώρια έχω φάει με αυτό το θέμα.