Στεναχώρια, άγχος, αρνητικές σκέψεις, τύψεις, έλλειψη ικανοποίησης
Φοβάμαι πολύ και πολλά. Σκέφτομαι διαρκώς ότι δεν θέλω να ζω. Δεν ξέρω αν στα αλήθεια θέλω να πεθάνω αλλά δεν αντέχω να ζω με τόσο άσχημες σκέψεις και συναισθήματα διαρκώς. Επίσης σκέφτομαι ότι αν τώρα που στην τελική δεν έχω σοβαρά προβλήματα στην ζωή μου αισθάνομαι τόσο χαλια, τι θα κάνω όταν όντως έχω; όταν για παράδειγμα πεθάνουν δικά μου άτομα; πηγαίνω σε ψυχολογο και είχα πάει και μια φορά σε ψυχίατρο και μου είπε ότι πασχω απο ελαφριά προς μέτρια καταθλιψη και δεν χρειάζομαι φαρμακευτική αγωγή.. Παρόλα αυτά δεν ξέρω νιώθω ότι ίσως και να χρειάζομαι γιατί δεν αντέχω άλλο να αισθάνομαι έτσι.. Και δεν θέλω να διαχειριστώ άλλο όλα αυτά τα άσχημα συναισθήματα και τις κακές σκέψεις που έχω στο κεφάλι μου.. (έχω κάποια συμπτώματα ιδψ και οι ψυχαναγκασμοι μ με κάνουν να έχω άγχος και στεναχώρια συνέχεια). Δεν ξέρω για ποιον λόγο γράφω όλα αυτά αλλά ναι... Γενικά δεν ξέρω αν μου αρέσει η ζωή δεν ξέρω αν με ευχαριστεί τίποτα πραγματικά.. Κανονίζω κάτι μέσα στο άγχος, μετά όταν νιώθω χάλια θέλω να το ακυρώσω.. Επίσης συνέχεια έχω τύψεις για τα πάντα χωρίς καν να φταίω για κάτι αισθάνομαι ότι για όλα φταίω εγώ και αυτό με τρελαίνει γιατί μου δημιουργεί άγχος συνέχεια. (είμαι 21)