ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?
Γεια σας!
Ειμαι 22 ετών και θα ήθελα να σας μεταφέρω την επίπονη εμπειρία μου, η οποία συνέβει πριν μια βδομαδα. Ήμουν σ\'ένα σπίτι και έκανα μαθημα, όταν ξαφνικά άρχισα να ζαλίζομαι, να ιδρώνουν τα άκρα μου, να μην μπορώ να πάρω ανάσα και γενικά να νιώθω ότι είναι θέμα χρόνου να λιποθυμήσω! Ταράχτηκα πάρα πολύ και σταμάτησα αμέσως το μάθημα. Αφού ηρέμησα, μετά από κανα μισάωρο, έφυγα από το σπίτι ,έχοντας πραγματικά πολύ άσχημη διάθεση. Έκτοτε, κάθε φορά που βρίσκομαι σ\'αυτό το χώρο,νιώθω τρομερά άσχημα, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στο μάθημα και αισθάνομαι ότι ανα πάσα στιγμή θα με πιάσει το ίδιο. Νιώθω χάλια...απελπισμένη...
Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω, όμως μου είναι πολύ δύσκολο. Αγοραφοβία δεν έχω. Το πρόβλημα είναι ο συγκεκριμένος χώρος και δυστυχώς δεν μπορώ να τον αλλάξω. Τι μπορώ να κάνω, ώστε να μην το σκέφτομαι? Σκέφτομαι ακόμα και να παραιτηθώ,αλλά σίγουρα αυτό δεν είναι λύση.
Για φάρμακα ούτε συζήτηση.Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να πάρω. Υπάρχει κάποιος τρόπος ουσιαστικής αντιμετώπισης του προβλήματος?
Πρέπει να κάνω κάτι άμεσα!!
Επίσης,θα ήθελα άτομα με παρόμοια εμπειρία να μου πουν πως διαχειρίστηκαν τέτοιες καταστάσεις.(e-mail: [email protected])
Ευχαριστώ θερμά.