Γεια σας..Ειμαι καινουριος στο φορουμ.Ειμαι 23 χρονων και τον τελευταιο χρονο εχω μια φοβια που με τυρανναει και δε με αφηνει να ζησω.Ας τα παρω λοιον απο την αρχη.Πριν απο ενα χρονο περιπου ακουσα στις ειδησεις οτι το κινητο μπορει να προκαλεσει ογκο στον εγκεφαλο.Με το που το ακουσα αυτο τα ποδια μου κοπηκαν αφου μιλουσα σχεδο 4 με 5 ωρες στο κινητο ημερησιως.Αρχισα να εχω ζαλαδες(σαν να βρισκομαι μεσα σε βαρκα) και το μυακλο μου πηγε κατευθειαν στον καρκινο.Πηγα σε εναν οικογενειακο φιλο παθολογο σιγουρος οτι θα με στειλει για μαγνητικη αλλα μου ειπε αφου μου εκανε καποια τεστ οτι προκειται για αυχενικο και τπτ αλλο.
Μετα απο αυτο επαθα μια προστατιτιδα(ασχετο) και τραβιομουν με αντιβιωση κοντα 4 μηνες.Και τοτε εκανα το πιο μεγαλο λαθος της ζωης μου...Μπηκα στο ιντερνετ και διαβασα τις επιπτωσεις της.Αμεσως πιστεψα οτι θα μεινω στειρος.Το σκεφτομουν ολη μερα και ολη νυχτα.Απομακρυνομουν απο την κοπελα μου και ξεσπουσα πανω της.Παλι ομως αποδειχτηκε οτι δεν επαθα τιποτα.Αφου μου περασε αυτο νομιζα οτι θα ησυχαζα και οτι θα γινονταν ολα οπως πριν.
ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ.Τοτε αρχισαν ολα.Ειχα διαφορους πονους στη μεση και το μυαλο μου πηγε και παλι στο κακο.Ημουν σιγουρος οτι εχω καρκινο στα νεφρα.Αντε παλι εξετασεις,υπερηχοι κτλ και παλι υγειεστατος(σωματικα...).
Μου περναει αυτο και εκει που πηγα να ησυχασω διαβαζω και παλι στο ιντερνετ για καρκιν σους ορχεις.Αρχισα να ψαχνω για οζιδια ολη την ωρα.Παλι υπερηχο παλι δεν ειχα τιποτα.
Μετα απο αυτο διαβαζω για μελανωματα.Βρηκα δυο τρεις υποπτες(μονο κατα εμενα) ελιες και λεω αυτο ειναι.Σιγουρα ειναι μελανωμα.Αγχος αγχος αγχος.Σιγουρια και σκεψεις οτι θα πεθανω,οτι εχει καει παντου μεταστασεις κτλ.Πηγα σε δυο δερματολογους οι οποιοι με κοροιδευνε για σιγουρια.Και παλι ολα καλα.Απο τοτε υποσχεθηκα στον εαυτο μου οτι θα γινω οπως πριν κι οτι δε θα ξανακνω τετοιες σκεψεις για καρκινο.
Εκανα ομως και παλι λαθος.Ξυπνησα ενα πρωι με πονοκεφαλο και αυτο ηταν.Οι σκεψεις για ογκο στον εγκεφαλο επανηλθαν ακομη δρυμητερες.Ακομη πιο δυνατες και βασανιστικες.Παλι μηκα στο ιντερνετ και διαβασα τα συμπτωματα(μουδιασματα κτλ)Την επομενη κιολας μερα αρχισα να εχω ψιλομουδιασματα στο αριστερο χερι και ποδι(στα δαχτυλα) και κατι σαν τραβηγματα στο προσωπο.Κι ο πονοκεφαλος στα δεξια του κεφαλιου μου δε λεει να περασει(οχι δυνατος αλλα τον νιωθω).Με φοβιζε πιο πολυ οτι ητν μονο δεξια.Παει λεω εχω ογκο σιγουρα.Πηγα λοιπον σε εναν γνωστο μου νευροχειρουργο ο οποιος μου εκανε ολα τα νευρολογικα τεστ και μου ειπε οτι ειναι απλα μια ψυξη και ναμην ανησυχω.Ομως η ιδεα μου εφυγε για μια εβδομαδα μονο.Μετα παλι πονοκεφαλος σε εκεινο το σημειο και μικρομουδιασματα.Χαλια εγω.Παω σε αλλον νευρολογο,μου κανει κι αυτος καποια νευρολογικα τεστ και μου λεει χαρακτηριστικα:"αρρωστος εισαι σιγουρα αλα ψυχικα.".Μου διεγνωσε νοσοφοβια και πνικο.Αλλα εγω ακομα μεσα μου εχω αμφιβολιες.Ειναι δυνατον να ειναι τοοοσο σιγουροι οτι δεν εχω ογκο χωρις να μου κανουν μια μαγνητικη?Τονπαρακαλουα να μου γραψει μαγνητικη κι αυτος επεμενε οτι δε χρειαζεται.Κι αν αυτη τη φορα εχω δικιο εγω και δε με πιστευε κανεις λογω αυτων που φοβομουν τοσο καιρο?Ειναι δυνατον τα μουδιασματα να ειναι λογω του αγχους μου?ΔΕν ειμαι καθλου καλα.Πιανω τον εαυτο μου ν κλαιει χωρις λογο.Ακομα μεσα μου πιστευω οτι εχω κατι ανιατο το οποιο κανεις δεν εχει βρει κι οτι θα πεθανω οπου να ναι.Θελω να πιστεψω οτι ολα ειναι απο το αγχος αλλα δεν μπορω.Κανεις δε με καταλαβαινει.Οι φιλοι μου με κοροιδευουν πλεον,τους εχω κουρασει ολους με αυτα που λεω..Περναει κανεις κατι παρομοιο με μενα?Σας παρακαλω απαντηστε μου εχω αναγκη για συμπαρασταση..