Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.
Παιδιά θέλω να μου πείτε την άποψή σας. Θέλω να πάρω μια αποφαση και είμαι σε σύγχυση. Αφορά το προηγούμενο θέμα που έχω αναφέρει με εκείνο το παιδί.Από τότε που σας ρώτησα μίλησα μαζί του 3 4 φορές και σχετικά πολύ καλά μπορώ να πω. Βέβαια εγω έστειλα και είδα ότι αμέσως απάντησε και μιλήσαμε πολύ ήρεμα για τη δουλειά και για γενικά θέματα. Επίσης δεν έκανα κάποια αναφορά στο τι έγινε πριν γιατί δεν ήθελα να το συζητήσω από τα μηνύματα. Μου είπε για την καθημερινότητα του στη δουλειά και με ρώτησε για τη δική μου και αν θα ήθελα να ξαναγυρίσω στην προηγούμενη μου θέση γιατί δουλεύαμε μαζί. Κάπου εκεί μου είπε μακάρι να γίνει κάτι και να μπορέσεις να ξαναγυρίσεις εδώ. Στη συζήτηση που κάναμε τον ρώτησα πως είναι στη δουλειά και τι κάνει και μου είπε πως συνεχίζει και δίνει το 100% του εαυτου του και ξέρει ότι το διάλεξε αυτό. Του εειπα βέβαια ότι είναι καλό αυτό αλλά να μην τον επηρεάζει τόσο που να μην έχει κουράγιο για ό,τι άλλο και να αναλώνεται εκεί. Μετά απ αυτό ξαναμιλήσαμε και είπαμε για τη δουλειά σε συνέχεια μέχρι χτες που εγω γιόρταζα και μου είπε χρονια πολλά λέγοντας ότι είχε απομνημονευσει τη μέρα αυτή ειδικά για να μου πει χρόνια πολλά και να μου πάρει δώρο γιατί είχε σημασία γι αυτον. Χάρηκα η αλήθεια είναι και του είπα πως του χρωστάω κέρασμα,πιο πολυ γιατί μου έλειψε και θέλω να τον δω και να μιλήσουμε. Το διάβασε αργότερα την επόμενη μέρα αλλά δεν απάντησε. Θελω πολύ να τον συναντήσω γιατί μου έλειψε. Όμως ενώ βλέπω ότι έχει όρεξη να μιλήσουμε και να έχουμε επικοινωνία μετά βλέπω εναν δισταγμό από μέρους του.Σαν να φοβάται και να μη ξέρει τι θέλει να κάνει. Αυτό που σκέφτηκα είναι ότι κι εγώ ίσως έκανα λάθος που δεν του είπα ευθέως ποια μέρα και ώρα θέλω να τον δω κι όχι με τέτοιο τρόπο όπως πριν. Και αυτό σκέφτομουν και σήμερα, που έπεσα τυχαία πάνω σε κάτι που του είχα πάρει και δεν είχα προλάβει να του το δώσω με όλα αυτά και θα το ήθελα πολύ για να τον δω κιόλας.. Φοβάμαι τι μπορεί να μου πει. Όταν τον βλέπω και ενώ μιλάμε σταματαει μετά σαν να φοβάται. Πείτε μου τι να κάνω..