θα νιώσω επιτέλους ζωντανός;
Καλησπέρα σε όλους!
Έχω διαγνωστεί με ψύχωση εδώ και ένα περίπου χρόνο και μετά από ένα διάστημα πολύ δύσκολο για εμένα, όπου οι παράλογες σκέψεις κυριαρχούσαν. Παίρνω 100mg Solian μαζί με μια μικρή δόση αντικαταθλιπτικού πρωί βράδυ. Το θέμα μου είναι, ότι με την φαρμακευτική αγωγή δεν νιώθω απολύτως τίποτα, σαν ένα κενό να με διακατέχει.Έλλειψη συναισθημάτων, συγκέντρωσης, οργάνωσης, αποθήκευσης και συγκράτησης πληροφοριών, ατονία και έλλειψη ενεργητικότητας κάνουν τη ζωή μου πολύ δύσκολη. Το ερώτημα μου είναι τι να κάνω για να φύγουν όλα αυτά. Μήπως ευθύνεται η φαρμακευτική αγωγή για την κατάστασή μου; Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Ο γιατρός μου λέει ότι χρειάζεται χρόνος; Θα ήθελα να σταματήσω την αγωγή αλλά μου είπε πως πρέπει να την παίρνω για άλλα 2 χρόνια. Δεν αντέχω να είμαι έτσι και του το εξηγώ κάθε φορά που πηγαίνω. Οι σκέψεις παρόλα αυτά μου έχουν φύγει. Καμία συμβουλή; Ξεκίνησα γυμναστήριο αλλά δεν βλέπω μεγάλη διαφορά. Είναι σαν να μην γνωρίζω τον εαυτό μου πλέον. Θα φύγουν κάποτε όλα αυτά; Είμαι 25 χρονών.