Ειχα καιρο να μπω στο φορουμ και παρατηρησα οτι το πρωτο μηνυμα το εγραψα το 2016...
Διαβαζω ιστοριες εδω μεσα ανθρωπων που εχουν βιωσει πολυ ασχημες εμπειριες και κοιταω μετα τον εαυτο μου και δεν εχω περασει ουτε το 1/4 απο τα δικα τους βασανα αλλα παλι καταφερα να πεσω σε καταθλιψη για βλακειες.
Οπως ειχα ξαναπει εκανα την πρωτη μ αυτοκτονια οταν ημουν 14 με χαπια, δεν πετυχε. Ξαναπηρα την αποφαση πριν καποιο διαστημα να ξαναπροσπαθησω αλλα φοβηθηκα οτι ισως κανω κατι λαθος και παλι ξεμεινω εδω. Εχω διαγνωστει με βαριά καταθλιψη και αγχωτικη διαταραχή. Απο τα 14 εχω αλλαξει γυρω στους 4 ψυχολογους και 3 ψυχιατρους. Εχω προσπαθησει να με κανω να νιωσω καλα αλλα τιποτα. Νιωθω σαν να ειμαι πανω σε ενα λεπτο σχοινι χωρις να βλεπω το τελος.Νιωθω πολυ πονο μεσα μου και δυσκολευομαι να μιλησω γιατι με πιανει ενας μεγαλος πονος στο στερνο και στο λαιμο οποτε θελω να πω κατι που νιωθω. Ο πατερας μου με χτυπαγε απο το δημοτικο εως το γυμνασιο οποτε εκανα "κακο" ξερω οτι το ειχα ξανααναφερει πιο παλια αλλα δεν παυει να με εχει στιγματισει και οχι τοσο το ξυλο αλλα ο τροπος που μου μιλουσε σαν να ημουν σκουπιδι, σαν να ημουν βαρος, οτι δεν ημουν η κορη που ηθελε. Ξερω οτι το εκανε πανω στα νευρα του αλλα οταν κοιταω πισω μονο αυτα βλεπω. Στα 3 χρονια του λυκειου προσπαθησα να ειμαι υποδειγμα παιδιου και πηγαινε με τα νερα του, να τα παω καλα στο σχολειο και να ακουω οτι μου λενε. Ηθελα να κανω υπομονη να δωσω πανελληνιες να φυγω. Αλλα σαν βλακας που ειμαι ειχα εναν ασχημο χωρισμο στα τελη της 3ης λυκειο και δεν πηγα να δωσω και ξεμεινα στο σπιτι. Η κατασταση ομως εφτιαξε και σταματησα να προσπαθω να ξεφυγω. Γραφτηκα σε μια ιδιωτικη σχολη και ολα πηγαιναν κατευχην για κανα χρονο αλλα υστερα ενα βραδυ βγηκα με μια φιλη μ σε ενα κλαμπ οπου γνωρισαμε μια παρεα αγορια (φαινοντουσαν οκαυ ατομα) και ειπαμε να παμε σε ενα αλλο κλαμπ (το ιδιο βραδυ) καποια στιγμη η "φιλη μου" εφυγε ουτε ξερω γιατι και ξεμεινα εγω με την παρεα. Ζητησα να βγω απο το αμαξι αλλα δεν με αφηναν γιατι και καλα δεν επρπε να περπαταω μονη μ το βραδυ και θελαν να με πανε στο μετρο. Εν τελη με κατεβασαν σε ενα σπιτι και ο ενας κατεβηκε οι αλλοι εφυγαν (δεν ηξερα που βρισκομαι) Μ εδεσε τα χερια και με αναγκασε να του κανω στοματικο. Ηθελε να κανει και αλλα.... αλλα ας πουμε για καλη μ τυχη ημουν αδιαθετη και δεν προχωρησε κατω... Εφυγα με σημαδια στα χερια και στο λαιμο... αφου τελειωσε μ αφησε σε μια σταση λεωφοριου και εφυγε. Δν το εχω πει σε κανεναν μεχρι τωρα γιατι νιωθω οτι φταιω που εξαχρης πηγαμε μαζι τους χωρις να τους ξερουμε... Απο τοτε η κατασταση χειροτερεψε. Νιωθω πολυ χαλια. Αποφασισα να κανω μια σχεση για μην νιωθω μονη. Ειμαι μαζι του 2μιση χρονια τωρα αλλα δεν με εχει κανει να νιωσω καλυτερα. Οι γιατροι δεν εχουν βοηθησει. Πηρα για 4 μηνες αντικαταθλιπτικα, δεν βοηθησαν. Δεν εχω καποιον να ζητησω βοηθεια γιατι κανεις δεν καταλαβαινει. Ο αδερφος μ μπηκε σε προγραμμα απεξαρτησεις απο τα ναρκωτικα εδω κι ενα χρονο. Οι γονεις μ ασχολουνται συνεχεια μαζι του οποτε δεν εχω διπλα μ ουτε αυτον ουτε αυτους. Το αγορι μ δεν καταλαβαινει τι ειναι ακριβως ειναι η καταθλιψη και ειναι σιγουρος οτι δεν εχω κατι σοβαρο. Και εγω προσπαθω να βοηθησω τον εαυτο μ αλλα δεν δεν ξερω ουτε απο που να ξεκινησω ουτε τι να πρωτοφτιαξω μεσα μου. Νιωθω μονιμα οτι για ολα φταιω εγω. Και για να ειμαι ρεαλιστρια για καποιο μερος φταιω... Επρεπε να ακουω τον πατερα μου και να μην κανω του κεφαλιου μου, επρεπε να ειμαι διπλα στον αδερφο μου για μην καταληξει σε τετοιες λυσεις, επρεπε να μην μπω σε ξενο αυτοκινητο... Σκεφτομαι πλεον σε καθημερινη βαση οτι θα ηταν καλυτερα να μην υπηρχα. Μονο κακο κανω στον εαυτο μ και στους αλλους...Να πω την αληθεια δεν γραφω επειδη νιωθω οτι χρειαζομαι συμβουλη για κατι, αλλα επειδη μεσα μ το να ξερει καποιος αλλος τι εχω περασει ή το πως νιωθω με κανει να νιωθω λιγοτερο μονη μου κι ας ειναι ανωνυμο.