να πω και εγω το πονο μου...
ειχα μια καλη φιλη απο γυμνασιο....κατα καιρους την εχω βοηθησει απειρες φορες μεχρι και σχεση της βρηκα οπου το πανε για γαμο...υπηρξαν τσακωμοι οπως σε ολες τις φιλιες οπου τα βρισκαμε.. στην τελευταια παρεξηγηση θελει να σταματησουμε να κανουμε παρεα.. να μιλαμε και να βγαινουμε ..της ειπα ποσο σημαντικη ειναι για μενα και συγνωμη αν την στενχωρησα..δεν συγκινηθηκε καθολου..απλα δεν θελει... εγω ημουν το κοροιοδο που της τα συγχωρούσα ολα...αν δεν της γνωριζα το παλικαρι δεν θα ειχε σχεση..μεχρι τα 26 της δεν ειχε κανει καμια σχεση ενω προσπαθουσε..δεν ακουσα ουτε ενα ευχαριστω. της βρηκα δυο δουλειες. αυτη για μενα μονο ψυχολογικη υποστηριξη μου εχει προσφερει σημνατικο για μενα λογο του θανατου της μητερας μου.. και δυσκολης περιοδου ανεργειας..αλλα δεν γινεται να τα πεταει ολα για μια παρεξηγηση.. το παλικαρι της ελεγε τ παραπονα του που δουλευε σε πλοιο και εκεινη του λεγε σταματα να μου τα λες νιωθω λες και ειμαι παραπλευρη απωλεια!! και ειναι μαζι της ακομα... και το πανε για γαμο...και σε μενα εχει πει οτι δεν αντεχει να γκρινιαζω για τα θεματα μου...και να τα αναλυει ολα..νιωθω στεναχωρια απο τη συμπεριφορα της...ου ειπε χτες να ερχοταν για ενα καφε σπιτι και τελευται στιγμη μου λεει δεν ερχομαι νιωθω οτι πιεζομαι και εχω δυο μερες πονοκεφλο και καθολου ορεξη..της ειπα οκ αλλα μην δινεις ψευτικες ελπιδες. ειπε ενα σκετο οκ. νταξει σαν να λεει χ.....κα .. τι να κανω νιωθω μεγα΄λη στεναχωρια που εχω για τη φιλη μου..δεν εχω αλλες φιλες...ειχα αφιερωσει χρονο στη συγκεκριμενη...νιωθω κοροιοδο...πως θα διωξω ολη αυτη τη στεναχωρια και τη μοναξια?