θέλω κάποιον να μιλήσω παρακαλω...
Καλησπερα..ηθελα να ακουσω την γνώμη σας για ένα περιστατικο που μου συνέβει πριν 2 μέρες. Το απόγευμα πηγα να φυγω απο το παρκο που συχναζουμε με τον αραββωνιαστικο μου και πολλούς άλλους από την γειτονιά..και με σταματάει ενας Αλβανός και άρχισε να με ρωτάει αν ξέρω που είναι η αδερφη του, ότι η αδερφη του έρχεται στο σπίτι της μάνας μου και την ψάχνει και του είπα δεν ξέρω εγώ δεν μενω με την μάνα μου, και μου λέει εντάξει ευχαριστώ και παει και κάθεται απέναντι στο καφενείο. Μια στιγμή βγαίνω ξανά μετά από καμια ωρα και με είχε παρει απο πισω και μου φώναζε με το όνομα μου εγώ δεν τον είχα καταλάβει και φτάνω στην αλάνα και μου λένε ποιος είναι αυτός ρε που σε κυνηγάει και σου φωνάζει; έρχεται μου ξανά πιανει την συζήτηση για την αδερφη του και του λέω δεν ξέρω άφησε με ησυχη γιατί είμαι αραββωνιασμενη και αμα θα σε δει ο δικός μου θα γίνει φασαρία, άρχισε έβγαζε τα λεφτά του και μου έλεγε να παμε να με κεράσει. Με τα πολλα έφυγε, και ευτυχωωωως δεν ήταν εκεινη την ώρα ο αρραβωνιαστικός μου μπροστά. Εγώ αποφάσισα να μην πω τι έγινε στον δικό μου για να μην γίνει φασαρία. Την επόμενη ημέρα περναγε από την αλάνα και πηγαινε πανω κάτω και με κοιτουσε αλλά δεν μου μίλησε γιατί ήμουν με τον δικό μου και τον είχα παρει αγκαλιά για να μην έρθει να μου μιλήσει και η καρδιά μου χτυπουσε σαν τρελή μην γίνει καμια βλακια. Φοβόμουν μετά να βγω μην έρθει και μου κολλήσει παλι. Πάω σπίτι της μάνας μου και της λέω και την ρωτάω αν ξέρει την αδερφη του και μου λέει ναι και μένανε στην παλιά μας γειτονιά, από εκεί θα με ήξερε, και έπιασε την αδερφη του και της είπε να του πει να μην με ξανά ενοχλήσει και εκείνη του είπε πως εχουνε να μιλήσουν πολυ καιρό μεταξυ τους και πως κάνει ουσίες και δεν παει καλα ειναι Επικυδυνος και της είπε να παει στην αστυνομία να του κάνει η μάνα μου ασφαλιστικά μέτρα γιατί αυτός δεν καταλαβαίνει και θα έρθει να με ξανά πλησιάσει. Τέλος πάντων η μάνα μου πηγε και τα είπε στον Αραβωνιστικο μου για να ξέρει μην γίνει καμια μερα τίποτα και εκείνος είχε τρελαθει από τα νευρα του και ε νευριασε που δεν του είπα τιπορα, και φοβάμαι μην τον δει και γίνει φασαρία. Της μάνας μου κάποιοι που τον ξέρουν της είπαν να μην παει στην αστυνομία και ότι θα τον πιασουν αυτοί και θα του μιλήσουν. Και στην αστυνομία όμως να πάω τι να πω; θα μου πουνε ότι δεν είναι σοβαρός λόγος αυτός και πως δεν με αγγιξε ουτε μου έκανε τιποτα. Εσας ποια ειναι η γνώμη σας; ευτυχώς αυτή τη φορά το είπα σε κάποιον... Γιατί ένιωσα ξανά σαν την προηγιυμενη φορά που για 2 χρόνια είχα μπλέξει με έναν άλλο τυπο και φοβόμουν να μιλήσω και αυτή η ιστορία μου άφησε πολλα ψυχολογικά, την έχω γράψει αυτήν την ιστορία εδώ... Και τώρα φοβόμουν να μιλήσω αλλά ευτυχώς που βρήκα το θάρρος και το έκανα.