πλυση εγκεφαλου και ψυχολογικος πολεμος
θυμαμαι απ τα χρονια που πηγαινα στη σχολη εκανα παρεα με ενα ατομο αρκετα καλης ευφυιας που ολο μου ελεγε οτι η κοινωνια μιαζει με ενα κοπαδι προβατα που τα κανει οτι θελει ο τσοπανος μεσω των προτυπων ομορφιας που τους δειχνουν ενω εκανα χρονια να καταλαβω το τι μου ελεγε αργοτερα οταν περασαν πολα χρονια τοτε αντηληφθηκα το ποσο δικιο ειχε αφου απο παιδικη και ολας ηλικια ακομα και απο τα παραμυθακια που διαβαζουν στα παιδια φαινονται οι κατευθυνσεις που προσπαθουν να δωσουν στη κοινωνια που οπως παντα ολα στηριζονται σε μια και μονο λεξη δηλαδη ΦΟΒΟΣ αν δεν εισαι ησυχο και καλο παιδι θα σε φαει ο δρακουλας το υποσινειδητο μυνημα πισω απο ολα αν δε φας ολο το φαι σου θα τους φωναξω να σε μαλωσουν σε καθε σημειο και στιγμη θα παρατηρησει κανεις οτι ολα συμβαινουν μεσω του φοβου που ειναι το βασικο οπλο ΕΞΟΥΣΙΑΣ με ποιο τροπο? πανω απ ολα με ταινιες ΠΑΝΤΑ για ενηληκους με ΣΗΜΑΤΑ 18 16 15 με αστυνομικους ραμπο σουπερμαν να εκτελουν παρανομους ασσοι στο σημαδι με απο μηχανης σωτηρες καλα κρυμενους παντου που τους ανακαλυπτουν ως κρυμενη αληθεια θα σε σωσει ο σουπερ ηρωας αν εισαι καλο παιδι και τρως ολο το φαι σου ετσι λοιπον οταν μαθαινει καπιος αυτους τους εικονικους ηρωες συνιθιζει το συστημα και αυτο που μαθαινει πανω απ ολα ειναι να ειναι καλο παιδι και να λεει παντα ναι ναι σε οτι του πλασαρουν ναι σε οτι ειναι για το καλο του να ειναι παντα σε ακμη ο πλανητης αυτος με ανταλαγμα να υποφερει ο ιδιος και φυσικα του μαθαινουν απο μικρο παιδακι οτι πρεπει να ειναι ησυχο και δε κανει να διαμαρτυρετε οταν το αδικουν γιατι θα το μαλωσουν αρα μιλαμε για μια ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΥΠΟΥ κανε οτι βλεπεις κανε ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΙΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ και αν δε το κανεις θα σε διχνουν με το δαχτυλο θα εισαι ο ενας και θα σε φαει η μοναξια δηλαδη ενας υποσινηδειτος εκβιασμος θα εισαι ιδιος με ολους για; να εχεις γυρω σου γνωστους αγνωστους που δε θα ξερουν ποιος εισαι αλλα δε θα διαμαρτυρεσε γι αυτο γιατι ετσι πρεπει ετσι λοιπον ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΟΥΝ γινετε μερος τους εαυτου σου ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ετσι και εσυ θα πολεμας τον εαυτο σου για να ειναι σε ακμη ο πλανητης αυτος για να μη πεινασεις και για να μη σε δειχνουν με το δαχτυλο γιατι υπαρχει μια φραση που λεει οποιος μπορει να ζησει μονος του ειναι η θηριο η θεος και αυτο που θελω να καταληξω ειναι οτι εδω και καιρο τους λεω και τους ξαναλεω οτι η πλυση εγκεφαλου δε πετυχε αλλα αυτοι συνεχιζουν το βιολι τους ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ μπας και καταλαβουν οτι οτι μου ετοιμαζουν εγω δε προκειται να το δεχτω δε μπα να κοπανηθουν κατω να πανε να βρουν ενα ................ για να κανει οτι του λενε σα ρομποτ για να ειναι ευχαριστημενοι τους το λεω μια τους το λεω δυο τους το λεω τρεις ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ θα τους κανω εγω να το καταλαβουν θελουν δε θελουν και οταν καταληξουν με σπασμενα νευρα ενω τους εστιλα δεκαδες μυνηματα και τους το ελεγα εδω και χρονια αυτοι ακουγαν τους φωστηρες συμβουλους τους που τους ελεγαν οραματησου οτι πεταει ο γαιδαρος και θα πεταξει ας το οραματιστουν τοτε να δουμε αν θα πεταξει εγω φταιω η αυτοι που δε καταλαβαινουν με τιποτα καταρχην με ποιο δικαιομα θα μου επιβαλουν αυτοι ανθρωπο τους που εγω δε τον εγκρινω μηπως τους διορησα επιστατες μου χωρις να το ξερω ζητουν σεβασμο ενω το τελευταιο καιρο κανουν οτι μπορουν για να μου επιβαλουν οτι γουσταρουν αυτοι μεσω του ΦΟΒΟΥ αλλα ξερετε τι τους ξεφυγε οτι ολα αυτα που μου εδειχνα οταν μεγαλωνα τα εβλεπα και δε τα εβλεπα με αποτελεσμα να μη με επιασαν γιατι δε τα κοιταγα καλα και τωρα που καταλαβαν κατοπιν εορτης οτι ειμουν στο κοσμο μου αλαξαν το σχεδιο ενω ηταν πολυ αργα κκαι τωρα δε θελουν να το χονεψουν οτι το σχεδιο απετυχε αρα λοιπον ΜΕ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ να πω κατι για να το εμπεδωσουν αφου δε καταλαβαινουν αλλιως με τιποτα