Καλησπέρα
Πριν 2 μήνες περίπου γνώρισα μια κοπέλα η οποία είναι καινούρια στη δουλειά.
Ξεκινήσαμε να μιλάμε όλα καλά
Μετά από κάποιες μέρες μου είπε ότι όταν δούλευε πέρυσι στην Κρήτη είχε ξεκινήσει κάτι και η επικοινωνία υπάρχει ακόμα . Εγω προφανως και ξενέρωσα αλλά επειδή έδειχνε αρκετό ενδιαφέρον συνέχισα να την κηνυγαω.
Με τον καιρό βγαίναμε κάθε μέρα σχεδόν και άρχισα να τη ερωτεύομαι. Έδειχνε πολύ μεγάλη ανταπόκριση . Μετά από 3 βδομάδες κάναμε μια κουβέντα για το θέμα με τον πρώην και μου είπε ότι υπάρχει ακόμα η επικοινωνία αλλά θα την σταματήσει . Όσο πέρναγε ο καιρός και ξανακάναμε την ίδια κουβέντα μου είπε ότι ξεκαθάρισε την θέση της αλλά αυτός έπαιρνε ακόμα τηλέφωνα . Της είπα ότι θέλω να είμαστε μαζί και κου είπε και εκεινη το ίδιο αλλά θέλει χρόνο γιατί κάτι την κρατάει πίσω . Της έδωσα 2 μήνα και όταν το ξανασυζητήσα μου είπε πάλι τα ίδια. Ενώ μου έχει πει ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου και ότι περνσει τέλεια και ότι με σκέφτετε συνέχεια παρατηρώ ότι όταν της λεβ θέλω να είμαστε μαζί κολλάει. Έχουν περάσει σχεδόν 2 μήνες και από την τελευταία φορά δηλαδή περίπου 3 εβδομάδες δεν εχω αναφέρει κάτι για σχέση το έχω αφήσει για να μην πιέζω. Ακόμα συνεχίζουμε και βγαίνουμε και επίσης εχω παρατηρήσει ότι τα τηλέφωνα έχουν σταματήσει να χτυπάνε . Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω . Δεν θέλω να το συνεχίσω έτσι θέλω να είμαι μαζί της και να κανγ και άλλα πράγματα εκτός από το σεξ και τις βόλτες . Σκέφτηκα να της πω ότι δεν θέλω να το συνεχίσω έτσι σε βλέπω σοβαρά γιατί είμαι πολύ ερωτευμένος καλύτερα να σταματήσουμε να μιλάμε και όταν ξεκαθαρίσεις τι θέλεις να κάνεις Μαζι μου ελα και πες μου ξεκάθαρα . Παρακαλώ πείτε μου γνώμες .