στομαχι και φοβο για κατι κακκο
γεια σε ολλη την παρεα βρισκομαι ξανα σε ασχημη θεση ,15 μερες τωρα μπορει και λιγο παραπανω εχω ναυτια και ρεψιμο ολη την ωρα ειτε φαω λιγο ειτε πολυ.Πηγα σε γαστρεδερολογο και μου ειπε οτι ειναι απο την παλινδρομηση και μου ειπε να συνεχισω να παιρνω το χαπι συν διατροφη.Το θεμα ειναι οτι παλια οταν επερνα το χαπι δεν ειχα καποια απο τα συμπτωματα αυτα,τωρα σαν να μην με πιανει.Πριν κανα εναμιση μηνα ειχα κανει εχετασεις αιματοσ και ειχα ψηλα λευκα 14.75 με οριο 11 απο τοτε και μετα καθε μερα εχω αυτα τα συμπτωματα.Για τα λευκα μου ειπαν δεν ειναι κατι μπορει να ειναι το οτιδηποτε και οτι ολλα αυτα που φοβαμε δεν ειναι με τιποτα(καρκινοι).Δεν μπορω να καταλαβω πως γι νετε και καθε φορα με χτυπα το ανχος σε διαφορετικα σημεια στο σωμα αν ειναι ανχος κιολας.Να προσθεσω οτι πηγα και στον ψυχιατρο μου που μου εδωσε ξανα effexor συν το ρεμερον που παιρνς καιρο τωρα χωρις να το διακοψω.θα ηθελα να μου πει κανεις αν απο ανχος ειχε ποτε τετοια συμπτωματα με το που φαει κατι φουσκωμα ρεψημο και ναυτια.Δεν μπορω αλλο θα τρελαθω ολο σκευτομαι οτι κατι εχω σε διαφορετικο σημειο του σωματος