Originally Posted by
Billtheo
Καλησπέρα!!!Έχω τα ίδια ακριβώς με εσένα. Έντονο άγχος που μου προκαλεί θολουρα όλη την ημέρα και αδυναμία συγκέντρωσης πράγμα το οποίο με κάνει κι εμένα εξαιρετικά δυσλειτουργικο. Τυχαίνει να κάνω αγωγή με συμπαλτα, είμαι στα 90 mg τώρα και ζυπρεξα το οποίο μου το μείωσε ο γιατρός από τα 5 στα 2,5 mg.Τα 2,5 mg κατά τη γνώμη μου είναι μικρή δόση που πιο πολύ στον ύπνο θα βοηθήσει και ίσως κάνει και μια μικρή αγχολυση.Εμένα προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι με έχει βοηθήσει ιδιαίτερα το συγκεκριμένο φάρμακο, στην παρούσα φαση, πέρα από τον υπνο. Ωστόσο την πρώτη φορά που το είχα πάρει στα 5 mg μπορώ να πω ότι τότε είχε βοηθήσει αρκετά. Όσον αφορά τη διακοπή του, κόβεται δύσκολα καθώς παρουσιάζει έντονα συμπτώματα απόσυρσης, συνήθως όμως γίνεται αντικατάσταση με άλλο αντιψυχωσικο που είναι πιο εύκολο στη διακοπη και σταδιακή μείωση του δεύτερου.Φυσικά εδώ να αναφέρω ότι κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά στο κάθε φάρμακο, οπότε αυτά όλα δεν είναι απόλυτα. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να επανακτησεις την ψυχική σου υγεία και γαλήνη!