Originally Posted by
vickie_victoria
Γειααα σας.. Θα πω κάτι που πολλοί θα με κοροϊδέψετε, άλλοι θα προσπαθήσετε να με ταρακουνησετε κι άλλοι θα γελατε..Εδώ λοιπόν, έχω κάνα 2μηνο που χώρισα κ αποφάσισα να ασχοληθώ με τον εαυτό μου κ εντάξει να είμαι ανοιχτή σε γνωριμίες κτλ να μιλαω για να ξεχάσω κι ολας. Τέλος πάντων, υπάρχουν διαφόροι που μου μιλάνε αλλά δεν δίνω κ σημασια απλα περνάω την ώρα μου. Έχω κολλήσει αυτόν τον καιρό μ εναν τραγουδιστή από εξώτερικο, εδω στις γύρω χώρες τέλος πάντων... Και ήθελα να του στείλω ένα μήνυμα θαυμασμού δεν πυριμενα καν ν απαντήσει. Απαντησε και το συνέχισε.. Εγω πιστευα ότι ειναι τρολ η fake μέχρι που αρχίσαμε να μιλάμε κάθε μέρα με βίντεο. Αυτός άρχισε να μου δείχνει ερωτικο ενδιαφέρον και όταν τον ρώτησα αν με παίρνει με βίντεο μόνο για ερωτικο περιεχόμενο το αρνήθηκε κ από τότε δεν το ξαναπηγε στο σεξουαλικο, συνέχισε να μιλαει μαζί μου κανονικά, εγώ δεν έδινα σημασία έλεγα θα τελειώσει όλο αυτο, πάει τώρα 1 μήνας κ ακόμα μιλάμε καθημερινά. Επειδή δεν ξέρει καλά αγγλικά τώρα θέλει να πάει να μάθει για να μιλάμε, δεν ξέρω τι γίνεται... Χτες θύμωσε πιυ ανέβασα μια φώτο με μαγιο στο Facebook κ μου λεει ζηλευω σβηστήν.. Δεν ξέρω τι γίνεται τα χω χάσει αχαχα προσπαθω να το εκλογικεψω ολο αυτό αλλά δεν βάζω ακρη... Αυτααα τα περίεργα κ απρόσμενα μου συμβαίνουν...