Χρειάζομαι κάποια συμβουλή η κάποιον που να έχει περάσει το ίδιο με εμένα , έχω κάθε μέρα άγχος δεν μπορώ άλλο έτσι
Printable View
Χρειάζομαι κάποια συμβουλή η κάποιον που να έχει περάσει το ίδιο με εμένα , έχω κάθε μέρα άγχος δεν μπορώ άλλο έτσι
Kαλησπερα Κώστα.
Το έχω βιώσει και τώρα μου ξανά ήρθε πάλι. Γενικώς είμαι αγχωμένη για το τίποτα χωρίς να υπάρχει λόγος. Απλός πρέπει να απασχολήσεις το μυαλό σου με κάτι για να ξεχάσεις. Εγώ έτσι το είχα ξεπεράσει αλλά όταν ξανά έρχεται είναι δύσκολο να φύγει.
Μήπως σου έχει συμβεί κάτι στο παρελθόν και το παθαίνεις αυτό?
Ναι είχα γράψει και πριν κάτι μέρες αλλά Δεν μου απάντησε κανένας , είχαν πριστει 2 λεμφαδενες στον λαιμό , πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό αλλά εμένα πάει συνέχεια το μυαλό μου στο κακό και από το άγχος και το σφίξιμο νιώθω συνέχεια βαρύ τον αυχένα μου και τον τραπεζοειδή από την δεξιά μεριά
Τώρα κατέβηκα Ελλάδα με
Άδεια και το Σάββατο φεύγω πάλι αλλά δεν εδώ γνώσεις για τους λεμφαδενες γιαυτο φοβάμαι
Να σου πω την αλήθεια δεν γνωρίζω για τους λεμφαδένες... Αλλά αυτό που σου συνιστώ να κάνεις, είναι να μην το σκέφτεσαι και φορτίζει το μυαλό σου. Άστο ας υπάρχει εε και? Αφού ο γιατρός σου είπε πως δεν είναι κάτι ανυσηχιτικο, δεν χρειάζεται να υπερφορτιζεσαι για άσχετο λόγο.
Έτσι είναι το σωστό αλλά δεν είναι εύκολο
Το κακό είναι ότι δεν έχω άτομα που να καταλαβαίνουν να μπορείς δλδ να συζητήσεις τους προβληματισμούς μου
Εμένα το μυαλό μου είναι συνέχεια έχει και πονάει το σβερκο μου από το σφίξιμο και θέλω μόνο να ξαπλώνω
Τι ακριβώς είναι αυτό ;
Έχω παρατηρήσει ότι όταν δεν σκέφτομαι τίποτα και πονάω πουθενά ; Αλλά όταν τα σκεφτόμαι μετά με πιάνουν όλα