Γεια σας θελω γνωμες σε ενα οχι σοβαρο θεμα , αλλα αν εχετε ορεξη λετε καμια ιδεα :) Λοιπον , εγω ειχα δει σε 1 στεκι που παω και διαβαζω ενα παιδι το οποιο μαρεσε . Εν τελει ειναι στην ιδια σχολη με εμενα , καθοταν διπλα μου 1 εξεταστικη και φαινοταν οτι ηθελε να μου μιλησει (αυτα τα vibes πηρα απο την γλωσσα του σωματος που ψιλοτσεκαρα ) . Ομως εγω τοτε περναγα πολυ τις κλειστες μου και ταυτοχρονα περναγα μια περιοδο με αγχος οποτε δεν τον κοιταγα καν , φαινομουν απροσιτη . Ποιο το θεμα μου τωρα , αυτη τη περιοδο που ειμαι πιο χαλαρη και θα ηθελα να τον γνωρισω εγινε αυτο με τον κοροναιο και οι σχολες εκλεισαν . Ειχα ανεβασει κατι στην ομαδα της σχολης πριν απο καμποσο καιρο και ειχε αντιδρασει στο ποστ οποτε εγω το fb του απο εκει το εχω βρει . Αυτος δεν ανεβαζει-σχολιαζει στην ομαδα για να τον προσεγγισω ετσι .Επισης εγω δεν θα ηθελα με αυτον τον απροσωπο τροπο να του κανω αιτημα , ειδικα απο την στιγμη που δεν τον ξερω δεν θα θελα να του στειλω αιτημα να το δεχτει και μετα πχ να μην μου στειλει μηνυμα ποτε . Απλα απο την αλλη , λογω κοροναιου αν ειναι να τον ξαναπετυχω απο κοντα εδω που σπουδαζω θα ειναι στο πολυ μακρινο μελλον . Οποτε η ερωτησης μου ειναι η εξης : ακομα και αν αισθανομαι οτι θα εκτεθω-δεν μαρεσει η ολη φαση ''δεν σε ξερω αλλα σε κανω στο φβ ενω δεν λεμε καν γεια'' , να το κανω η να αφησω τον καιρο και αν ειναι να τον ξαναπετυχω να του μιλησω τοτε ? Δεν ειναι προβλημα , απλα προβληματισμος :)