πως καταλαβαινει καποιος οτι εχει ψυχωση?συνεχεια μου λενε οτι αυτα που σκεφτομαι ειναι παραλογα. δεν μπορω να καταλαβω τι συμπτωματα εχει η ψυχωση
Printable View
πως καταλαβαινει καποιος οτι εχει ψυχωση?συνεχεια μου λενε οτι αυτα που σκεφτομαι ειναι παραλογα. δεν μπορω να καταλαβω τι συμπτωματα εχει η ψυχωση
Το ειχα διαβασει αλλα δε με βοηθαει να καταλαβω.εγω δεν ακουω φωνες απλα εχω πολυ εντονες εμμονες και φοβιες τοσο που μερικες φορες δεν ειμαι σιγουρη αν αυτο που βλεπω ειναι αυτο που φοβαμαι η αυτο που ειναι οντως στην πραγματικοτητα.δυσκολευομ� �ι να πεισω τον εαυτο μου οτι δεν ειναι αυτο που φανταζομαι.καμια φορα φωτογραφιζω με το κινητο αυτο που βλεπω ωστε να το δω παλι αργοτερα για να σιγουρευτω τι ειναι.εμενα η αρχικη διαγνωση πριν 15 χρονια ηταν ιδεοψυχαναγκαστικη νευρωση αλλα φοβαμαι μηπως εχει εξελιχθει σε κατι αλλο γιατι παραλογιζομαι μου φενεται.
Έχεις δοκιμάσει αν με κάποια μεγάλη αλλαγή, για παράδειγμα αν φύγεις και αλλάξεις περιβάλλον, οι φοβίες αυτές επιμένουν; Στις διακοπές σου, όταν είσαι τελείως χαλαρός τις έχεις και πάλι;
Και στις διακοπες ειναι το ιδιο.πουθενα δεν ηρεμω.δεν ξερω πως θα ειναι αν εμενα σε δικο μου σπιτι μονη.αλλα δεν μπορω οικονομικα να το κανω
Άφηνε κενά ανάμεσα σε σημεία στίξης.
δυσκολευομαι να πεισω τον εαυτο μου οτι δεν ειναι αυτο που φανταζομαι.καμια φορα φωτογραφιζω με το κινητο αυτο που βλεπω ωστε να το δω παλι αργοτερα για να σιγουρευτω τι ειναι.εμενα η αρχικη διαγνωση πριν 15 χρονια ηταν ιδεοψυχαναγκαστικη νευρωση αλλα φοβαμαι μηπως εχει εξελιχθει σε κατι αλλο γιατι παραλογιζομαι μου φενεται. αυτη ειναι η συνεχεια δε φενονταν ολοκληρο το ποστ
πιστεύω ότι ένας ειδικός, γνωρίζει καλύτερα να σου απαντήσει. Γιατί λες ότι αν έμενες σε άλλο σπίτι θα ήταν καλύτερα;
επειδη εχω περασει το σταδιο της ψυχωσης ,ψυχωση έχεις οταν ακους φωνες ή και εχεις οπτικες και ακουστικες παραισθησεις
,σε καθε περιπτωση θα σου πει ο γιατρος σου τι εχεις