Originally Posted by
fanh
Καλησπέρα παιδιά!!
Γράφω ένα καινούριο θέμα που αυτή τη φορά αφορά εμένα. Δεν ξέρω τι να κάνω. σε γενικές γραμμές μου συμβαίνουν διάφορα άσχημα πράγματα τον τελευταίο καιρό τα οποία εντάξει έχω καταφέρει σχετικά επιτυχώς να τα διαχειριστώ. Όμως τις τελευταίες μέρες ανησυχώ γιατί κάτι δεν πάει καλά με εμένα πλέον και εννοώ τη διάθεσή μου και τις σκέψεις μου. Δεν μπορώ να ευχαριστηθώ πράγματα, πήγαμε με την παρέα μου λίγες μέρες κάπου και ζορίστηκα πάρα πολύ να είμαι καλά κυρίως γιατί αυτοί δεν μου φταίνε σε τίποτα. Είμαι συνεχώς σε κάτι σαν άγχος και σαν να θέλω να φύγω, σαν να μην μπορώ να ηρεμήσω. Προσπαθώ να δουλεύω και να κάνω πράγματα για να μη σκέφτομαι όμως μέχρι πότε; Δεν θέλω να προσπαθώ άλλο, έχω κουραστεί, όμως δεν ξέρω και τι να κάνω. Γράφω κάπως γενικά όμως αν κάποιος έχει περάσει κάτι παρόμοιο και θέλει να το συζητήσουμε, ας μου πει. Δεν ψάχνω για διάγνωση, αυτό θα μου το πει η ψυχολόγος, όμως επειδή τώρα λόγω καλοκαιριού λείπει και δεν θέλω να την ενοχλήσω, ήθελα κυρίως να μου πείτε εμπειρίες και πως να το διαχειριστώ.