Ατυχία η ατυχείς στιγμές??
Έχετε ποτέ νιώσει ότι από μια ηλικία και μετά είστε άτυχοι? Τι εννοώ να μην μπορείς να σταθείς οικονομικά, να μην μπορείς να βρεις μια δουλειά ή όταν βρεις απλά δεν σε περνούν η χειρότερα σε περνούν και δεν σε πληρώνουν η σε κοροϊδεύουν? Όταν εύχεστε κάτι γίνετε το αντίθετο η ακόμα και χειρότερο από αυτό που θέλατε? Και δεν μιλάω απλά για προσωπική ατυχία αλλά να επηρεάζει όλη την οικογένεια σας? Να ελπίζετε ακόμα και για κάτι απλό και να μην γίνετε?
Να είστε σε κατάσταση επιβίωσης και όχι να ζείτε?
Εμένα μου συμβαίνει συχνά σε πολλά ειδικά σε κάποιους τομείς που είναι σημαντικό να πάω ένα βήμα μπροστά στην ζωή μου, να έχω την πλήρη ανεξαρτησία, το δικό μου πορτοφόλι που λένε, να μην εξαρτιομαι από τους γονείς η επίδομα για τους δύσκολα οικονομικά ανθρώπους...
Σκέφτομαι αν ήταν μόνο ατυχές στιγμές δεν θα έπρεπε να είχε μια ισορροπία? Δηλαδή να ήταν σε φυσιολογικό επίπεδο και άσχημα και καλά?
Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολύ χειρότερα από την δικιά μου κατάσταση, αν και δεν βοηθάει τόσο αυτό, εννοώ στο να νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτά που έχω έστω, με κάνει και φοβάμαι ποιο πολύ την ζωή και το τι με περιμένει....