-
Ο δικός μου καημός
Καλησπέρα παιδιά να πω και εγώ το θέμα μου ξεκίνησε από άγχος στην δουλειά πριν δύο χρόνια περίπου από τότε έκανα το λάθος και έψαχνα στο google συμπτώματα που μπορεί να ειχα κατά καιρούς ....από τότε έχω κάνει μαγνητική εγκεφάλου , καρδιογράφημα τριπλεξ κτλ κτλ ,γενική αίματος ...και έχω πάει και 3 φορές σε νοσοκομείο εφημερεύον επειδή νόμιζα ότι παθαίνω εγκεφαλικό η έμφραγμα...όλες οι εξετάσεις έχουν βγει οκ μέχρι τώρα
Άλλοτε έχω έκτακτες άλλοτε εξάψεις και μουδιάσματα στα χέρια γύρω από το στόμα κτλ κτλ
Πρώτα ερχεται το άγχος και η υπερκινητικότητα και μετά τα ψυχοσωματικά
Κάθε μέρα σχεδόν μεσημεριανές ώρες αρχίζουν και με πιάνουν έχω παρατηρήσει 12 το μεσημέρι μπορεί και νωρίτερα μέχρι 5 το απόγευμα περίπου και όσο βραδιάζει τόσο γίνομαι πιο χαλαρός και φυσιολογικός μου φεύγει ότι άσχημο νιώθω
Τι προτείνετε γενικά ?
-
Φιλε το γεγονός ότι το βραδυ ηρεμεις είναι επειδή το βραδυ τα επίπεδα της κορτιζόλης και γενικα ηρεμεί ο οργανισμός θυμαμαι το είχα και εγώ πρωτη φορά!!!Οσο είναι νωρις προσπάθησε να το διαχειριστείς όσο είναι νωρις. Και απομυθοποιησε το mr Γκουγκλη
-
Μήπως είχε γίνει κάποιο συνταρακτικό γεγονός κατά εκεινες τις ώρες κάποτε; Θυμάσαι;
-
Πιστευω και εγω οτι κατι σημαινει που σε πιανει συγκεκριμενες ωρες.... Δε μου εχει τυχει
-
Όχι παιδιά από ότι θυμάμαι δεν έχει γίνει κάτι στο παρελθόν
Εγώ το συνδέω με την δουλειά επειδή τις πρώτες ώρες που ξυπνάω σκέφτομαι τι έχω να πληρώσω και γενικά έχω το άγχος της δουλειάς κτλ
-
Ισως σε αγχωνει τοσο η δουλεια που σε αρρωστενει. Πρεπει να το κοντρολαρεις κριμα ειναι για την δουλεια να χαλας ολη σου την ψυχολογια
-
Thodor68 τις ωρες αυτες βρισκεσαι στο γραφειο;; κ φευγεις μετσ τις 17.00 που λες πως ηρεμεις;
-
Δεν έχω στάνταρ έχει τύχει να πάω να ξαπλώσω σπίτι και να ηρεμώ σε δύο τρεις ώρες και έχει τύχει να ηρεμώ στην δουλειά και να συνεχίζω να δουλεύω
Μετά όταν αρχίζω και ηρεμώ δουλεύω κανονικά και πολλές φορές κανονικά χωρίς άγχος
-
Καμιά ιδέα παιδιά ?
Είναι ώρα να επισκεφτώ ψυχίατρο έτσι ?
-
Σας βοηθάει το περπάτημα παιδιά σε τέτοιες περιπτώσεις?