ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ
Δεν ξέρω αν έχει ήδη συζητηθεί αυτό το θέμα, αλλά πραγματικά θα ήθελα πολύ να καταγράψουμε τις διάφορες ιατρικές εξετάσεις που έχουμε κάνει κατά καιρούς, φοβούμενοι ότι πάσχουμε από κάτι οργανικό. Ας ξεκινήσω εγώ λοιπόν και όσοι επιθυμούν ακολουθούν.
1. Καρδιογράφημα 2. Υπέρηχος καρδιάς 3. Νευρολογική εξέταση (σφυράκι, αντανακλαστικά κλπ) 4. Προκλητά δυναμικά 5. Αξονική εγκεφάλου 6. Αξονική εγκεφάλου με σκιαγραφικό μέσο 7. Διάφορες ακτινογραφίες (αυχένας κλπ) 8. 2 μαγνητικές εγκεφάλου 9. Εξέταση για AIDS 10. Εξέταση για ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ 11. Εξέταση για καρκινικούς δείκτες 12. Δοκιμασία γλυκόζης 13. Γαστροσκόπηση 14. Υπέρηχος οργάνων κοιλίας (2 φορές μόνο στον τελευταίο χρόνο) 15. Ακτινοσκόπηση με βαριούχο γεύμα 16. Μανομετρία οισοφάγου17. Εξέταση για αλλεργίες
Ίσως να έχω ξεχάσει μερικές, σίγουρα αιματολογικές κάθε εξάμηνο + γυναικολογικές κλπ...
Από όλες τις παραπάνω δεν βρέθηκε καμία θετική σε κάτι από όσα νόμιζα ότι έχω, αν εξαιρέσουμε την μανομετρία οισοφάγου για την οποία ακόμα δεν έχω σαφή απάντηση στο μυαλό μου και με τον καιρό θα δείξει αν ήταν από το άγχος το αποτέλεσμα ή αν όντως πάσχω από κάτι (το οποίο πιθανόν προκλήθηκε από το άγχος καθώς έχω και σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, άρα πολύ πιθανόν να απέκτησα και ευερέθιστο-σπαστικό οισοφάγο).
Αυτά από εμένα. Όσοι πιστοί προσέλθετε.