-
Entact, εμπειρίες..?
Καλησπέρα, μετά από αρκετό καιρό με κρίσεις άγχους και ηπια κατάθλιπτικη συνδρομη λόγω προσωπικών προβλημάτων, εμφανίστηκε και μια εμμονή η οποία μου εκτόξευσε το άγχος στα ύψη... Ενώ είχα ξεκινήσει με xanax 0,5 κατόπιν συμβουλής φίλου μου ειδικού παθολόγου, τον επισκευθηκα πριν δύο μέρες και μου πρότεινε να ξεκινήσω entact 10mg, και θα δούμε πως θα πάει.. την πρώτη μέρα μετά από δύο ώρες από την λήψη του το άγχος, η εμμονή που είχα κλπ εγιναν τα διπλάσια.. σφίξιμο στο στήθος αίσθημα παλμών , στομάχι ψιλοχαλια, κεφάλι βαρύ, και μια αδυναμία γενική με αναστάτωσαν.. την δεύτερη μέρα πάνω κάτω τα ίδια. Τηλέφωνο επιτόπου στον παθολογο, ο οποίος μου είπε να κάνω υπομονή, αυτά τα φάρμακα τα πυροδοτουν, οπότε πρότεινε και λίγο xanax μαζί και υπομονή, βέβαια μου είπε κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά σε κάποιο φαρμακο. Κάποιος κάποια με εμπειρία στο συγκεκριμένο φάρμακο?
-
Γιατρός δεν ειμαι αλλά εμένα μου είχε κάνει καλό λεξοτανιλ που μου είχε γράψει με ηρεμούσε
-
Εγώ δεν το έχω πάρει αλλά έχω ακούσει γενικά καλά λόγια. Κάνε υπομονή! Πάρε και ζαναξ
-
Αυτό κάνω, υπομονή xanax, και εμπιστοσύνη στα λόγια του γιατρού που συμπίπτουν με τα δικά σου ότι είναι καλό φάρμακο... Ειδωμεν.. ευχαριστώ...
-
Δεν είναι ηρεμιστικό αλλά αντικαταθλιπτικό το οποίο λειτουργεί και σε καταστάσεις άγχους αλλά πιο μακροπρόθεσμα από το λεξοτανιλ, xanax κλπ
-
Γιατι σε παθολογο και οχι σε ψυχολογο;τι να πω δικο σας ειναι το σωμα.αλλα οταν αρχιζεις μ αυτα τα φαρμακα δυσκολα ξεφευγεις κ ουτε ποτε σε γιατρευουν απλα απαλυνουν τα συμπτωματα της ασθενειας