ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ ΠΛΕΟΝ
Καλησπερα σε ολους ! Ελπιζω και ευχομαι να εισαστε ολοι καλα με ολα τα τελευταια γεγονοτα που συμβαινουν στο πλανητη μας ! Θα ηθελα μια γνωμη παιδια διοτι πιστευω οτι αρχιζω να τρελενομαι ,αν δεν ειμαι ηδη..Γενικα παντα ειχα πολλα ψυχοσωματικα απο 20 χρονων τωρα ειμαι 30 . Εβαζα παντα τον εαυτο μου σε ασχημες διαδικασιες και πολυ στεναχωρες ειδικα με τις σχεσεις που εκανα και παντα κατεληγε να ξεσπαει ολο το στρες και η στεναχωρια τον οργανισμο μου με ασχημα ψυχοσωματικα. Εδω και ενα χρονο ενω ταλαιπωρηθηκα τρομερα μεσα σε μια σχεση που ειχα κανει ξεκινησα να εχω θεματα με το εντερο μου. Διαρροιες σε καθημερινη βαση σχεδον, πονους στην κοιλια χαμηλα κτλπ (περυσι ειχα κανει αφαιρεση χολυδοχου κυστης). Πηγα σε γαστρεντερολογο ο οποιος με εξετασε και μου ειπε οτι ειναι σπαστικη κολιτιδα και ισως να φταιει και λιγο η αφαιρεση της χολης. ( η αληθεια ειναι οτι πριν απο αυτο δεν ειχα ποτε θεματα με το εντερο ΜΟΝΟ οταν αγχωνομουν παρα πολυ που θα εκανα διαρορια τυπου μια μερα. Μετα απο καποιο καιρο σταματησαν οι ενοχλησεις και ειδικα τη περιοδο της καραντινας που ειχα σταματησει απο τη δουλεια δεν ειχα τιποτα απολτως !! Με το που ξεκινησα παλι δουλεια μετα απο λιγο ξανα ξεκινησε σε πολυ εντονο βαθμο ολο αυτο μεχρι που φτανουμε στο τωρα οπου εχω παει σε 2 γιατρους εχω κανει 2 φορες μεσα σε 6 μηνες εξετασεις αιματος οπου βγηκαν πολυ καλες, εκανα εξετασεις κοπρανων για αιμα και παρασιτολογικες οι οποιες ηταν φυσιολογικες και εναν υπερηχο ανω και κατω κοιλιας οπου βρεθηκε αψογος. Το θεμα ειναι ομως οτι εχω εναν πονο στην ανω δεξια πλευρα της κοιλιας μου ειτε το πιεζω ειτε οχι εδω και περιπου 3 εβδομαδες , πλεον καπως καλυτερα και εδω και 3 μερες ποναει το δεξι μου ποδι απο πανω ψηλα μεχρι λιγο πιο κατω απο το γονατο, ειναι ενας πονος περιεργος οχι εντονος αλλα αρκετα ενοχλητικος. Πιστευω οτι αυτο ειναι το εντερο και με χτυπαει εκει και φενεται μονο στη κωλονοσοκοπηση την οποια δε μου τη προτεινανε αλλα και εγω φοβαμαι οσο τιποτα να την κανω ..Σκεφτομαι τρελα πραγματα παιδια , οπως οτι εχω καρκινο στα οστα γιατι ποναω 4 μερες συνεχομενα στο δεξι ποδι ολη μερα (εκτος απο οταν κοιμαμαι οπου δε νιωθω κατι μεχρι στιγμης τουλαχιστον), ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι στο μυαλο μου η ευαισθησια στη κοιλια μου στην μεση μου και ο πονος, κατι εχω που με χτυπαει αλλου...Απο την μια θελω να παω στα επειγοντα να με βαλουν για ακτινογραφια απο την αλλη προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου οτι δεν εχω τιποτα γιατι οι εξετασεις μου ηταν καλες.
Συγνωμη για το τεραστιο κειμενο , ξερω οτι μαλλον δε παω καλα ...αλλα αν μια στο εκατομυριο εχω δικιο?