-
Άγχος κι πίεση
Καλησπέρα παιδιά, εδώ και περίπου 2 μήνες με καταβάλλει τρομερό άγχος σε καθημερινή βάση..παντα ήμουν αγχώδης άνθρωπος αλλά τώρα έχει παραγινει. Υπάρχουν μέρες που ξυπνάω με ταχυκαρδία, με βάρος στο στήθος σα να με πιέζει κάτι και με πόνο στο στομάχι. Συχνά παθαίνω κρίσεις άγχους με κλάμα και δυσκολία αναπνοής. Προσπαθώ να εντοπίσω τι είναι αυτό που με αγχώνει τόσο πολύ. Ίσως η σχολή μου που είναι απαιτητική, ίσως το μέλλον που θέλω να οργανώσω την ζωη μου.. Δεν ξέρω, έχετε να μου δώσετε καμία συμβουλή;
-
Καλησπέρα,μήπως σε αγχωνουν οι ευθύνες που νιώθεις ότι στο προσεχές μέλλον έχεις να αναλάβεις?
-
Όσο πιο σκόρπια είναι η ζωή μας τόσο πιο πολύ άγχος έχουμε.οσο τακτοποιουνται οι υποθέσεις μας μειώνεται κ το άγχος. Για παράδειγμα είναι λογικό να έχεις άγχος όταν δεν έχεις δουλειά κ ξέρεις ότι πρέπει να βρεις. Όταν χρωστάς πολλά μαθήματα στη σχολή κ ξέρεις ότι πρέπει επιτέλους να τελειώσεις. Όταν δεν έχεις φίλους κοκ
-
-
Γενικά είναι περίεργη η φάση αυτή την στιγμή, γιατί με την σχολή μου δεν ξέρω τι θα γίνει μιας και δεν έχει αναφερθεί τίποτα, και επειδή σπουδάζω επαρχία παίζει το ενδεχόμενο να ξενοικιασω. Οπότε ένα άγχος για το αβέβαιο είναι αυτό. Αγχώνομαι για τα μαθήματα που πρέπει να περάσω και γενικά για το μετά τη σχολή, καθώς σπουδάζω νομική και ο πατέρας μου επιμένει να προχωρήσω στο δικαστικό μου το λέει συνέχεια και ενώ μου αρέσει σαν ιδέα δε μπορώ να μου το λένε συνέχεια θέλω ένα ένα τα πράγματα ας πάρω πρώτα πτυχίο. Θέλω να ξεκινήσω κάτι καινούργιο στην Αθήνα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι σίγουρη γιατί ακόμα όπως είπα δεν ξέρω τι θα γίνει με την σχολή αν θα ξενοικιασω κτλ και αυτό είναι στο Φλου. Αγχώνομαι για το αν θα βρω δουλειά για να βγάλω τα εξοδα μου. Πάντα ήμουν αγχώδης άνθρωπος αλλά νομίζω έχει παραγίνει.
-
Ναι ακριβώς. Και το θέμα είναι πως να το αντιμετωπίσω..
-
Ναι πάρτο χαλαρά......η σχολή δεν είναι.λογος για να νιώθεις άγχος ....κάνε μια σχέση βγες έξω .....δεν είναι τόσο χάλια τα πράγματα πια..
-
Αν είσαι αγχωδης ξέχνα το δικαστικό έχει πολύ άγχος...