Quote:
Originally posted by Arsi
Δεν ξέρω vince,στις ψυχώσεις μπορεί να παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο οι συνθήκες για την εκδήλωση τους.Μπορεί κ γω να έχω το υπόβαθρο κ να μην εκδηλώθηκαν ποτέ.
Έχω χρόνια που παλεύω με την ψυχική μου υγεία κ είμαι προοδευτικά καλά.Όταν ήμουν στο αποκορύφωμα του χάλια(είχα ζήσει κ αυτά που έγραψα)κάποια στιγμή είπα μια σκέψη μου σε έναν ψυχολόγο που πήγαινα κ μου απάντησε \'αυτό σχιζοφρένεια μου θυμίζει\',δε μου ξαναανέφερε τπτ απλά πριν σταματήσουμε μου είπε σα συμβουλή να αποφεύγω το αλκοόλ κ δεν το συζητάμε για πονηρό τσιγάρο(ε!μέχρι τότε δεν είχα σχεδόν καμία σχέση μ\'αυτά...ηταν σα να μου είπε δώστου κ κατάλαβε...). Τα φέρνω στο νου μου τώρα αυτά κ λέω μπορεί να έχω το υπόβαθρο αλλά να μην εκδηλώθηκαν ποτέ.Κανένας άλλος γιατρός ή ψυχολόγος δε μου πέταξε ποτέ τέτοια σπόντα.Κατάθλιψη.Κ μια,μια φορά μου είπε ελαστικά όρια....ούτε που κατάλαβα.
Οι συνθήκες που αναφέρεις έχουν μια βάση. Σε επιστημονικές έρευνες υπάρχουν δεκάδες πιθανά σενάρια για την εκδήλωση σχιζοφρένειας ή διαφόρων άλλων ψυχικών διαταραχών.
Quote:
Originally posted by Arsi
Εγώ απ\'την άλλη πάντα τους έβλεπα θετικά,δεν ξέρω γιατί.Πιο αληθινούς,πιο ευαίσθητους.
Κοίτα εγώ είχα άσχημη εντύπωση γιατί είχα λανθασμένη εντύπωση...αυτό πάντως δεν ήταν αρκετό για να κάτσω να συλλογιστώ τι είμαι προτού νοσήσω.