ο αλλος ειναι χειροτερα .....
Παθαινεις κατι , καποια ασθενεια ................ και σου λενε , υπαρχουν και χειροτερα , ναι υπαρχουν , ειναι παρηγορο αυτο ? οχι, θεωρω οτι δεν ειναι παρηγορο, παντα σε νοιαζει εσυ πως εισαι .............να σας πω το δικο μου παραδειγμα , ειχα επι 15-16 χρονια μειζονα κτθλψη , κλεισμενος σενα σπιτι , κοινωνικα αποσυρμενος , και σαν να μην εφτανε αυτο , παθαινω αυτοανοση εγκεφαλιτιδα ( αγνωστου αιτιας ) , που καταληγει σε μια γερη κριση επιληψιας , νοσηλευτηκα για ενα μηνα σε νοσοκομειο , ολο τον Ιουλιο , στην αρχη ειχα απωλεια συνειδησης , δλδ. δεν θυμαμαι τιποτα για μια βδομαδα (1-8 Ιουλιου ) , και κατεληξα με μια αμνησια , που δεν μπορει ο γιατρος να μου εγγυηθει οτι η μνημη μου ( σμρα πηγα παλι για ηλεκτροεγκεφαλογραφημα ) , που ηταν υπεραριστη , θα επανελθει πληρως + απαγορευεται απο τον νομο να οδηγησω αυτοκινητο η μηχανη , μεχρι νεωτερας ......................... οποτε δεν βγαινω απο το σπιτι, αφου δεν εχω πλεον διαθεση η μεσο ........... οχι οτι ειμαι απαισιοδοξος , αλλα η κλεισουρα απο τον κωρονοιο + κλεισουρα απο την επιληψια εν συνεχεία κατεληξαν σε χειροτερη κτθλψη , αναμενομενο ......ο νευρολογος του νοσοκομειου , λεει οτι ειμαι τυχερος , διοτι αλλοι ασθενεις με επιληπτικες κρισεις τις εχουν επαναλαμβανομενες ( εγω ειχα μια ) , και κανουν κανα χρονο να θυμηθουν που μενουν , η να αυτονομηθουν ( εγω εχασα 12 κιλα οσο ημουν στην εντατικη ( 14 μερες ) και τρεφομουν με ορο και βιταμινες ) , και η ανανηψη μου ειναι ταχυτατη ανω του κανονικου .....................
υπαρχουν και χειροτερα δεν με παρηγορει ...... με θεωρειτε τυχερο ????