ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ. ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
Λογω ocd πριν παω στο ιατρο να δει κατι εξετάσεις, ηθελα να ελεγξω τον φάκελο, αν περιεχει χαρτοπετσετα, έριξα μια γρηγορη ματια και ειδα οτι δεν ειχε αλλα ειχα και αλλα χαρτιά και κάπως, βιαζομουν να ελεγξω ολα. Ενω ηξερα οτι ο φακελος δεν εχει χαρτοπετσέτα, αφου ειχα ριξει μια ματια, εριξα και μια δευτερη επειδη δεν μπορουσα να το επιβεβαιωσω ωστε να ηρεμησω. Ανησυχω για 2 λόγους. Πριν 2 χρονια, είχα κανει υπόσχεση να μην ελέγχω ψυχαναγκαστικά, δευτερη φορα, κάποια πράματα πριν φύγω απο το σπίτι ( οπως θερμοσιφωνας, πορτα, φουρνος) Δεν θυμαμαι αν η υποσχεση ηταν μονο για αυτα ή ηταν για οτιδηποτε εχει σχεση με ψυχαναγκαστικο έλεγχο. Ειχα αγχωθει τοσο πολυ γιατι ανησυχουσα πως ο αδερφος μου επιτηδες εβαλε χαρτοπετσετα στο φακελο. Αφου με την πρωτη ματια, ειχα δει οτι δεν ειχε τιποτα. Ηταν αναγκη να ριξω και αλλη; Απλα, ειχα αγχωθει τοσο που δεν μπορουσα να πω στον εαυτο μου "ηρεμησε. το ειδες. δεν εχει τιποτα" και ετσι, φευγαλεα κοιταξα ξανα δευτερη φορα. Ανησυχω μηπως, εσπασα την υποσχεση με το να μην ελεγχω για δευτερη φορα, καποια πραματα. Ανησυχω.