φοβάμαι να ξαναδουλέψω...
αν έχετε διαβάσει την ιστορία μου, ίσως ξέρετε ότι κάποια απο τα προβλήματά μου, ξεκίνησαν απο τον επαγγελματικό ΄μου χώρο...
αναγκάστηκα να παραιτηθώ, είμαι δύο χρόνια άνεργη, αφού βέβαια μετά απ\' όλο αυτό το συσωρευμένο άγχος έπαθα κρίσεις πανικού το καλοκαίρι...
βλέπω, δυστυχώς, το χώρο της δουλειάς, τον έχω συνδέσει μάλλον με άσχημες καταστάσεις (άγχος, ταχυπαλμίες, λιποθυμίες, υπέρταση)...
μου παρουσιάζεται τώρα μιά ευκαιρία για δουλειά, μου ακούγεται ενδιαφέρουσα μεν, αλλά ΦΟΒΑΜΑΙ!!!!
αν με πιάσει φοβία;
αν ρεζιλευτώ στους νέους συναδέλφους;
αν αγχωθώ (που θα το πάθω σε νέο περιβάλλον) και πάθω κρίση πανικού πάνω που άρχισα να τις καταπολεμάω;
η σκέψη και μόνο ό,τι κάτι μπορεί να συμβεί απ\' αυτά με κάνει και βρίσκω δικαιολογίες να μην πάω, όμως δεν έχω από την άλλη περιθώρια να κάααααθομαι κι άλλο άπρακτη, δεν έχω μάθει άλλωστε να εξαρτιέμαι οικονομικά από τους άλλους...
ουφ πιά
:(
μια μικρούλα ευχή και συμβουλή
Τώρα που σου γράφω κάνω διαλειματάκι από την δουλειά.Προσπάθησε να ξεγελάσεις ότι σε κάνει να αγχώνεσαι και να φοβάσαι!Πήγαινε σε αυτή την δουλειά!ʼν δεν σου αρέσει ή δεν σου κάνει κάποιος ,φύγε.Αλλά πρώτα διώξε τις προκαταλείψεις και τις δικαιολογίες από το μυαλό σου και πήγαινε ανοιχτή για όλα τα ενδεχόμενα.Αν όλα πάνε καλά ,ίσως ήρθε το καλό timing για εσένα.Και πίστεψε με κάθε δουλειά δεν είναι το ίδιο.Στην προηγούμενη δουλειά μου ,όταν γύριζα σπίτι είχα μούτρα μέχρι το πάτωμα τρελό στρές και αυπνίες.Τώρα κοιμάμαι σαν πουλάκι και εξασφαλίζω στον εαυτό μου ηρεμία και διπλή αποδοτικότητα!Μπορεί να ήρθε και η δική σου η σειρά!Αλλά αν το αναβάλλεις συνεχώς ,το πουλάκι θα πετάξει και δεν θα μάθεις ποτέ πως θα είχε εξελιχθεί η ιστορία .Οπότε αν είσαι περίεργη,αν μη τι άλλο επιχειρησέ το!!Καλή τύχη!!!