Καλησπέρα σας ! Βλέπω πως υπάρχουν κ αλλοι σαν κ εμένα κ περνω τουλάχιστον λίγο δύναμη.. νιώθω πως μονο ήταν το περνάει κάποιος μπορεί να καταλάβει πως είναι.. λοιπόν ξεκινάω να σας πω το πρόβλημα μου .. τον Φεβρουάριο έχασα τον μπαμπά μου.. παραλίγο να χασω κ την μητέρα μου αλλά ευτυχώς εκείνη συνήλθε.. τον Μάιο έπαθα την πρώτη μου κρίση πανικού.. αργότερα ξεκίνησα ψυχοθεραπεία αλλά λόγω διακοπών θα ξεκινήσω παλι Σεπτέμβρη.. το θεμα είναι πως μου είπε κ εκείνος που βλέπει δείγματα υποχονδριασης... καθε μερα κατι εχω.. παθαινα κρίσεις γιατί νόμιζα πως παθαινω έμφραγμα.. Ακόμα κ τώρα που γράφω Δεν νιώθω καλα.. εχω πονους στην πλάτη κ στο στήθος αριστερά.. μουδιαζει ολο μου το χέρι.. ζαλίζομαι μερικές φορές.. Άλλες νομιζω πως εχω κατι αλλο ..πάντως νιώθω βέβαιη πως κατι εχω .. Έχω κανεις εξετάσεις αίματος καρδιογράφημα υπέρηχο καρδιάς καμπύλη ζαχαρου υπέρηχο κοιλίας ακτινογραφία.. ολα καθαρά.. τώρα νομίζω πως εχω κατι με το έντερο γιατί ποναω κ αριστερά στην κοιλιά κ χτυπάει κ πισω στην μεση ... Δεν μπορώ αλλο έτσι.. έπαθα κ γυρωδης αλωπεκιαση.. τι αλλο να κάνω Δεν ξέρω... τώρα σκέφτομαι να παω σε Γαστρεντερολόγο.. αλλα εχω κουραστεί.. αντι να χαίρομαι την ζωή το μονο που κάνω είναι να φοβάμαι κ να σκέφτομαι σε ποιον γιατρο να παω .. είμαι 27 χρονών εχω ενα αγόρι που με στηρίζει κ την οικογένεια μου αλλά νιώθω να πνίγομαι... Δεν μπορώ αλλο να ποναω .. Συνέχεια σκέφτομαι οκ είναι απο την αγχώδη διαταραχή ολο αυτο αλλά μετα μου μπαίνει η ιδέα κ αν δεν είναι?? Κ καθε βράδυ που θα ξαπλώσω νιώθω πως θα πεθανω .. πείτε μου τις ιστορίες σας .. πως το αντιμετωπίζετε?? Εχω απελπιστεί...