Originally Posted by
Dream Elf
Καλησπερα, ειμαι καινουργιο μελος, και θελω να εκφρασω τυχον προβληματισμους, θα ειμαι οσο.πιο.συντομη μπορω, για να μην κουρασω.
Αρχες φλεβαρη φευγω απο αθηνα σε μία αλλη πολη της ελλαδας, που μενει ηδη η αδελφη μου, για σπουδες (πρακτικη) γνωριζω παλικαρι 28 χρονων (25 εγω) αμιβαια τα αισθηματα, κανουμε σχεση, (για μενα ηταν η πρωτη μου σχεση) ολα καλα, με τις δυσκολιες του λογω κορανοιου, αλλα ειχαμε μια ειλικρινή και ευχαριστη σχεση.
Ωσπου απο τελη ιουλη αρχες αυγουστου του εξεφρασα μεσα στα πλαισια της συζητησης οτι δεν περνάμε ποιοτικο χρονο μαζι, ενιωθα απο αυτόν μια χλιαροτητα, μου επιβεβαίωσε οτι δεν ισχυει η χλιαροτητα του, και οτι εχω δικιο θα προσπαθησουμε.
Περνανε βδομαδες κανουμε πραγματα μαζι μεχρι που φτανουν οι άδειες μας... ηταν να περασουμε μαζί 7 μερες στο εξοχικο του αλλα εγω πιανω δουλεια στα καπακια, οππτε πηγε μονος.του στο εξοχικο του, ολα καλα κανενα προβλημα, ερχονται οι φιλοι του πανε εκδρομες εγω σπιτι δουλεια, δεν ζηλευα, του ειχα απολυτη εμπιστοσυνη, αλλα ενιωθα οτι δεν με ειχε στις προτεραιοτητες του, τον ενιωθα λιγο γιουχου να το πω... το αισθανομουν... και σε ενα απο τα τελευταια σ/κ του λεω μηπως θες να διακοψουμε επικοινωνια; να μιλησουμε μετα τις διακοπες; οχι μου λεει δεν θελω να διακοψουμε, δεν συμβαίνει τπτ, οκ του λεω, το λυνουμε ολα καλα.
Και μια μερα πριν γυρισει μου λεει, θελω να μιλησουμε, εγινε κατι; δεν θελεις σχεση, ναι μου λεει, θα τα πουμε απο κοντα ομως, ψυχραιμη εγω.
Παμε την επομενη μιλαμε, μου λέει θελει να μεινει μόνος του, δεν φταινε οι φιλοι του, το συζητησε μαζί τους και του ειπαν να μην το σπασουμε, και οτι πέρασε και περνάει τελεια μαζι μου, ότι του φερθηκα πολυ σπαθί, οτι δεν μπορει να με εχει στην καθηνερινοτητα του, γτ ειναι σε μεταιχμιο. και τον ρωτησα γτ δεν το συζητησες μαζι μου; μου ελεγες οτι ολα ειναι καλα στην σχεση μας και δεν υπαρχει προβλημα όταν σε ρωταγα, και οτι ολα αυτα που λεει δειχνουν μια αντιθεση. Του ειπα οτι το προαισθανομουν, του ειπα απο την δικια μου πλευρά κάποια πραγματα...
Το λυσαμε πολυ ηρεμα...
Αλλα ποναωωω, οχι μονο γτ ηταν η πρωτη πρώτη σοβαρη μου σχεση, αλλα γτ ενιωσα να με κοροϊδεύουν.... κατανοώ οτι τα συναισθηματα σε μια σχεση αλλαζουν, οτι δυο ανθρωποι μπορουν να αλλαξουν γνωμη για το αν θελουν τον αλλον, αλλα γτ δεν το λες/προϊδεάζεις;
Αυτο που με αγχωνει απο ολα αυτα, ειναι θα ξαναεμπιστευτω τα λογια και τις πραξεις του αλλου;
Δεν ξερωω νιωθω τοσο κενή....
Θα ηθελα να ακουσω συμβουλές,
Σας ευχαριστω