Ειμαι κατατρομαγμενος, και χωρις υπνο για μερες
Γεια σας παιδιά ειμαι 27 χρονων και νέος στο φορουμ. Ο λογος που γραφω εδω είναι ο εξης. εδω και 2 χρονια περιπού εχω τι μανια οτι κατι εχω. ξεκίνισα απο παθολογους για τις συχνες κενωσεις και ζαλάδες που είχα, συνέχισα με ΩΡΛ για παραρινοκολπιτιδες σε πευμονολογο για καρκινο στουσ πνευμονες, και τελευταια σε νευρολογο για υπονοιες που είχα για ΣΚΠ. Ολα ήταν αρνητικά ο νευρολογος μου εκανε όλα τα test και μου είπε ότι δε χρειάζομε μαγνητικη. ότι απλα υποφερω απο αγχος και τα συμπτώματα που του ανάφερα (μικρα μουδιάσματα στα χέρια, κόπωση και συχνουριες) ήταν κλασικα συμπτωματα απο το άγχος. Η επίσκεψη εγινε πριν από 2 μήνες.
Πριν από 2 ευδομάδες παρατήρησα πως σε κάποιες συγκεκριμενες θέσεις που ξαπλωνα εβλεπα ενα 2 εξασθενισμενο είδωλο. κατι σαν διπλωπια νομιζω. Πηγα σε οφθαλμιατρο αφου με εξετασε καλα μου ειπε οτι δεν παρατηρει τιποτα απολυτως και να μην ανυσηχω και βασικα να ξαπλωνω σε αυτες τισ θεσεις. αυτο που πρεπει να αναφερω είναι οτι εκγεννετης στο αριστερο μου ματι εχω εκφυλιση ωχρας κηλιδας. Δεν θυμουμε ομως να ξαναπαρατηρησα σε ετσι βαθμο. Δεν ξερω αν αξιζει να σημειωθει αλλα εκτος απο την τελευταια σχεδον απολυτη αυπνια γενια ο υπνος μου εδω και μηνες κυμαινετε ημερισιος απο 4-6 ωρες μαξιμουμ και περνω παρα πολλες ωρες στον υπολογιστη
Το μαρτυριο μου ομως αρχισε οτανμ εμαθα πως αυτο ειναι συμπτωμα ογκού στον εγκεφαλο. τότε αρχισε το μαρτυριο μου. ξαναρωτησα τον οφθαλμιατρο μου και αυτος μου ειπε οτι δεν εχω τιποτα και να παψω να σκεφτομαι το χειροτερο.
Δυστηχως δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου δεν μπορω να κοιμηθω εδω και μερες αρχισαν απο τι μερα που εμαθα τι συμπτωμα ειναι να εχω πονοκεφαλους.
Εκεινο που λυπαμαι ομως περισοτερο ειναι οτι η γυναικα μου ειναι 8μιση μηνων εγκυος το πρωτο μας παιδι και εγω δεν μπορω να της σταθω καθολου με αυτα που σκεφτομαι και πιστευω. Αντιθετως αναγκαζετε εκεινη να μου σταθει . Τι να κανω? Δεν μπορω να σταθω των περιστασεων