Καλησπέρα σας, είχα ξανά κάνει post με άλλο profile εδώ.
Όσοι είχατε απαντήσει λογικά θα θυμάστε.
Να με πάλι εδώ λοιπόν.. ξανά...με νέο profile... αλλά με το ίδιο όνομα καθώς δεν θέλω να φανεί το πραγματικό μου όνομα.
Τις προάλλες σας είχα πει πως πέρσυ ήταν να ξεκινήσω την θητεία μου λοιπόν και πως δεν άντεξα και έπαθα κρίσεις πανικού, οπότε και είχα φύγει από την δεύτερη μέρα από το στρατό.
Πριν κάτι μήνες σας είχα πει πως φέτος είναι να παρουσιαστώ ξανά...όμως δεν είμαι έτοιμος...βασικά δεν θέλω να πάω...και για κάποιο λόγο άργησε να έρθει η ενημέρωση για την στράτευση (ίσως λόγο covid-19).
Anyway, έχω ενημερωθεί μέσω email...το θέμα μου είναι πως είδα λίγο αργά τα email's και ο λόγος είναι επειδή είχα κάνει πρόσφατα εργοστασιακές ρυθμίσεις στο κινητό μου.
Για να σας δώσω να καταλάβετε έχω δύο emails, όπου στο ένα από αυτό το έχει η στρατολογική υπηρεσία...όταν έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις στην συσκευή μου εγώ είχα βάλει το ένα από τα δύο email και πιο συγκεκριμένα αυτό που δεν το έχει ο στρατός.
Πριν κάτι μέρες έβαλα και το δεύτερο email και είδα σήμερα πως μου είχαν στείλει από το στρατό 3 email.
Το ένα email στάλθηκε στις 13 Αυγούστου και έλεγε το εξής:
"1. Σας πληροφορούμε ότι έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την 2020 Ε΄ ΕΣΣΟ (Σεπτέμβριος 2020).
2. To Σημείωμα Κατάταξής σας, έχει εκδοθεί και πρέπει να το εκτυπώσετε αφού πρώτα συνδεθείτε μέσω του διαδικτυακού τόπου www.stratologia.gr από το Μενού «Είσοδος», χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια εισόδου στο taxisnet και επιλέγοντας στη συνέχεια το Μενού «ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΜΟΥ».
3. Σε περίπτωση που έχετε λάβει ή έχετε καταθέσει αίτημα για αναβολή κατάταξης, παρακαλούμε αγνοήστε το παρόν μήνυμα."
Το δεύτερο email όπου στάλθηκε 28 Αυγούστου έλεγε το εξής:
"Η ημερομηνία κατάταξής σας έχει μετατοπιστεί κατά πέντε (5) ημέρες. Νέο σημείωμα κατάταξης θα εκτυπώσετε μέσω του διαδικτυακού τόπου www.stratologia.gr, με χρήση κωδικών taxisnet."
Και στο τρίτο όπου στάλθηκε 4 μέρες πριν έλεγε το εξής:
"Αγαπητέ στρατεύσιμε,
Στο πλαίσιο πρόληψης για την αποφυγή διάδοσης της νόσου Covid-19, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας θέλει πριν την κατάταξή σου να σου επιστήσει την προσοχή για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας, την αποφυγή επαφής με άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες αλλά κυρίως την αποφυγή συμμετοχής σε εκδηλώσεις συνωστισμού και συγχρωτισμού τις τελευταίες ημέρες πριν την κατάταξη. Αν πριν την ημερομηνία κατάταξής σου παρουσιάσεις συμπτώματα όπως πυρετό, βήχα ή δυσκολία στην αναπνοή, επικοινώνησε αμέσως με τον γιατρό σου ή τον ΕΟΔΥ στο τηλ. 210 5212054. Στην περίπτωση που νοσεί άτομο του στενού οικογενειακού σου κύκλου, ενημέρωσε εγκαίρως την υγειονομική υπηρεσία της μονάδας κατάταξής σου. Ενημερώσου για τις οδηγίες προστασίας στο site της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας: https://www.civilprotection.gr/el/ko...isimes-odigies
Καλή Θητεία!"
Θα ήθελα να ρωτησω 2 πράγματα....
Είδα αργά τα emails;
Σώζεται η κατάσταση;
Θα έχω κάποια επιβάρυνση που δεν είχα ασχοληθεί τόσο καιρό;
Τα πρόλαβα στο τσακ;
Επίσης το κυριότερο...γιατί ενώ ήξερα πως κάποια στιγμή ότι θα με ξανά καλέσουν, από την ώρα που τα έχω διαβάσει τα emails με έχει πιάσει μια ανησυχία και την ώρα που τα διάβαζα με είχε πιάσει ταχυκαρδία;
Το έχω πάρει απόφαση...θέλω να απαλλαγώ οριστικά.
Την προηγούμενη εβδομάδα είχα πάλι κρίσεις πανικού όπως και πέρσυ.