Μια συμβουλή χρειάζομαι...
Καλησπέρα παιδιά..ελπίζω να είστε καλά.
Να μοιραστώ και εγώ τις ανησυχίες μου και αν κάποιος έχει αντιμετωπισει ποτέ κάποιο τέτοιο ζήτημα ας μου πει δυο κουβέντες γιατι έχω αγχωθει...Λοιπόν είμαι με ένα παιδί μαζί 2 χρόνια είναι 9 χρόνια μεγαλύτερό μου εγώ είμαι 23..και από την αρχή της σχέσης μας θέλαμε να το επισημοποιήσουμε και να αραβωνιαστουμε επειδή τα πηγαίναμε και τα πάμε ακόμη πάρα πολύ καλά..η γιαγιά μου δεν συμπαθεί την οικογένεια του καθόλου επειδή δεν είναι και πολύ "ευκατάστατοι" ας πούμε και δεν συμπαθεί κυρίως την μάνα του επειδή φροντίζει κάποιους ανθρώπους και το θεωρεί υποδιεστερη δουλεια..και μόλις της είχα πει στην αρχή της σχέσης μας ότι είμαι με αυτό το αγόρι θύμωσε πολύ και έλεγε ότι άμα το μάθει ο πατέρας μου θα γίνει χαμός..από τότε με φόβισε παρά πολύ και δυσκολεύομουν να μιλήσω στους γονείς μου...πέρασε καιρός ..και μίλησα τώρα στους γονείς μου..τον πήραν καλά μόνο που η μητέρα μου ανυσηχει λίγο...σε λίγες μέρες θα έρθει στο σπίτι μου για γνωριμία...και νιώθω μια αγωνία μην μεταφέρει άσχημα ανυπόστατα λόγια η γιαγιά μου στην μητέρα μου και την κάνει να τον πάρει με άσχημο ματι...τι να κάνω παιδιά έχετε καμία ιδέα?