Η ζωή μου καταστρέφεται...
Γεια σε όλους...Όπως ακριβώς λέει και ο τίτλος,η ζωή μου καταστρέφεται...είμαι μόνο 21 ετών αλλά φυτοζωω...είναι η δεύτερη χρόνια που παλεύω με αγχώδη διαταραχή και μεγάλου βαθμού αγοραφοβία και μέρα με τη μέρα νιώθω πως η ζωή μου δεν έχει πλέον κανένα νόημα.Προσπαθησα να πάω σε ψυχολόγο αλλά η αγοραφοβία μου με σταμάτησε ακόμα και από αυτό...πήγα μερικές φορές αλλά δεν τα κατάφερα να συνεχίσω καθώς ο φόβος με κρατούσε πίσω.Εχω το επόμενο ραντεβού μου την Τρίτη κι ελπίζω να τα καταφέρω....είμαι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και δεν είμαι σε θέση να βγω σχεδόν καθόλου από το σπίτι,όποτε εξαρτώμαι συνεχώς από άλλους...πλέον δεν έχω μεγάλη επαφή με τις παρέες μου,δεν έχω χόμπι και γενικά δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον μέσα στην μιζέρια μου.Και αυτό που με καίει ρε γαμωτο είναι ότι εγώ δεν ήμουν έτσι...αν και μικρή,μπορώ να πω πως πιο παλιά,στην εφηβεία μου, ήμουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ευτυχισμένη,ξυπνούσα κάθε μέρα με ένα γιγάντιο χαμόγελο και ένιωθα πως ο κόσμος μου ανήκε...έχοντας γνωρίσει την απόλυτη ευτυχία,η μιζέρια της αγοραφοβίας μου είναι αβάσταχτη...ελπίζω κάποτε να σωθώ από αυτό γιατί δεν ξέρω αν η ζωή μου έχει νόημα έτσι...θα εκτιμούσα κάποια ενθαρρυντική κουβέντα,γιατί την έχω πραγματικά ανάγκη...σας ευχαριστω πολύ..