δεν είσαι ο μόνος.όλα θα φτιάξουν!
Quote:
Originally posted by Giorgos22
Καλησπερα παιδια.Ειμαι νεος στο φορουμ κ αποφασισα να σας πω κ γω το προβλημα που αντιμετωπιζω εδω κ μια εβδομαδα..
Την προηγουμενη τριτη συγκεκριμενα ειχα εντονες σκεψεις οι οποιες με φοβισαν κ αρχισα να αμφισβητω τον ελεγχο του εαυτου μου,πραγμα που μ εκανε να φερνω ακομα πιο συχνα τις \"κακες\" σκεψεις στο μυαλο μου,ηθελημενα πλεον,λες κ τις εφερνα απλα για να φοβηθω..
Οι σκεψεις που εχω εχουν να κανουν με βια,κ συγκεκριμενα για τους γονεις μου..Οτι τους κανω κακο κ τα σχετικα..
Θελω να ξεκαθαρισω οτι δεν προκειται σε καμια περιπτωση να φτασω σε τετοια σημεια , κ αυτο το λεω για να μην με περασετε για τρελο η σχιζοφρενη η οτιδηποτε αλλο..
Ετσι εχωντας αυτες τις σκεψεις την τριτη το βραδυ πιο εντονα,καταφερα μετα απο ωρα κ κοιμηθηκα.Σε καποια φαση κατα τις 3 ξυπναω κ μου ερχεται 1η σκεψη στο μυαλο οτι κανω κακο στον πατερα μου.Κ με πιανει η κριση πανικου.Πεταγομαι απ το κρεββατι με τρεμουλο κ αρχιζω να σκεφτομαι οτι εχω χασει το μυαλο μου κ οτι θα γινω επικινδυνος κ οτι μπορει να εχω σχιζοφρενεια κ οτι θα με κλεισουν στο ψυχιατρειο.Σκεφτομουν ακομη να παρω τηλ.για να μαθω τα εφημερευοντα ψυχιατρικα νοσοκομεια,μεχρι που μπηκα στο google κ εψαχνα για τα συμπτωματα της σχιζοφρενειας.
Με τα πολλα,περασε η κριση,μπορεσα να ηρεμησω κ κοιμηθηκα λιγο.Το πρωι παιρνω τηλ.τον ψυχιατρο τον οποιο επισκεφτηκα 2 φορες για λογους φοβιας δεσμευσης κ του ειπα οτι ειναι επειγον..Πηγαινω στο ιατρειο το βραδυ της τεταρτης κ μετα απο συζητηση με διαβεβαιωσε οτι δεν ειναι σχιζοφρενεια σε καμια περιπτωση κ δεν προκεται να γινω επικινδυνος παρα μονο για τον εαυτο μου λογω αγχους κ οτι το ολο θεμα οφειλεται σε θυμο που εχω μεσα μου λογω των ασχημων παιδικων μου χρονων τον οποιο θα διοχετευσουμε.
Το θεμα ειναι οτι μ εχουν πιασει οι φοβιες μηπως χασω τον ελεγχο επειδη το σκεφτομαι συνεχεια κ οτι οτιδηποτε αιχμηρο βλεπω φοβαμαι μην το περασω για \"φονικο οπλο\" π.χ. κλειδια,πηρουνι κ.λ.π.
Εχω πεσει σε καταθλιψη μονο απ τις σκεψεις κ φοβαμαι πλεον να παω στο σπιτι μου κ να δω τους γονεις μου.
Ο γιατρος δεν μου εδωσε φαρμακα κ περιμενω την πεμπτη για να παω..
Τι ειναι αυτο το πραγμα ρε παιδια ??
Σορυ για το μεγαλο post κ ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις..
το έζησα τρομοκρατήθηκα.δεν έκανα σε κανένα κακό,αλλά η ιδέα εκεί...ιδεοληψία...χρόνια με ταλαιπωρεί.ο γιατρός μου από την αρχή λέει ότι δεν θα κάνω κάτι κακό.παρά μόνο ίσως στον εαυτό μου.δεν είναι πάντα το ίδιο έντονο.όλα θα πανε καλά!