Δεν με πιάνουν τα φάρμακα!
Καλησπέρα σε όλους!Υποφέρω από αγχωδη διαταραχη εδώ και περίπου δύο χρόνια. Το κυριότερο σύμπτωμα μου είναι ένα έντονο θόλωμα και αδυναμία συγκέντρωσης. Όλα αυτά τα συμπτώματα τα έχω όλη την ημέρα γιγαντωνονται όμως όταν βρίσκομαι κυρίως εκτός σπιτιού.Είχα κάποια ορμονική διαταραχη την οποία έχω διορθώσει και έναν ήπιο υποκλινικο υποθειρεοειδισμο που προς το παρόν δεν απαιτεί θεραπεία αλλά το ελέγχω τακτικά με αιματολογικες εξετασεις.Τους πρώτους μήνες προσπάθησα να το αντιμετωπίσω χωρίς φάρμακα, εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο ωστόσο έχω δοκιμάσει διαφορά σχήματα χωρίς αποτέλεσμα.Η θεραπεία μου την παρούσα χρονική στιγμή είναι 60 mg συμπαλτα το πρωί και άλλα 60 mg συμπαλτα το βράδυ και 2,5 mg Zyprexa το βράδυ. Λαμβάνω το αντικαταθλιπτικο αυτό εδώ και περίπου τρεις μήνες και μια εβδομάδα και στην δόση των 120 εδώ και δύο εβδομάδες.Δυστυχώς τα αποτελέσματα και αυτή την φορά είναι πενιχρα,δηλαδή έχω δει μια ελάχιστη βελτίωση ως προς την διάθεση το κομμάτι του άγχους όμως όπως επίσης και το θόλωμα παραμένουν ως έιχαν.Είμαι πραγματικά με την πλάτη στον τοίχο και δεν ξέρω τι να κάνω καθώς με το ζόρι τα βγάζω πέρα στην δουλειά και είμαι έτοιμος να παραιτηθώ.Σκέφτομαι να κάνω το εξής και θα ήθελα γνώμες πάνω σε αυτό. Αρχικά λέω να επιμείνω λίγο ακόμη στην θεραπεία που ήδη κάνω ίσως με μικρές τροποποιήσεις, εάν και πάλι δεν δω αποτέλεσμα σκέφτομαι να κάνω σταδιακή διακοπη των φαρμακων και να το παλέψω λίγο μόνος μου ίσως και με την βοήθεια κάποιον φυτικών σκευασματων, τέλος αν και πάλι δεν δω διαφορά σκέφτομαι να μεταβώ στο εξωτερικό και να μπω σε θεραπεία με κάποιο δυνατό αντικαταθλιπτικο maoi τύπου Nardil η Parnate που δίνονται σε περιπτώσεις ανθεκτικης καταθλιψης η ανθεκτικης αγχωδους διαταραχής.Θα ήθελα γνώμες, τι θα κάνατε εάν εισασταν στην θεση μου!