Quote:
Originally posted by Arsi
Δεν ξέρω τίποτα απ\'τη ζωή σου αλλά θα έλεγα:
Aυτές τις μέρες ένιωσες μια νοσταλγία για τις παλιές στιγμές.
Αυτές τις μέρες, είμαι πολύ μέσα στο παρελθόν, δουλεύω εντατικά μαζί του και σίγουρα, η νοσταλγία, είναι ένα απο τα συναισθήματα που αναδύονται, ενόσο \"ζω\" για δεύτερη φορά τη μέχρι τώρα ζωή μου.
Θέλησες να γυρίσεις πίσω εφοδιασμένη με νέα πράγματα,δικά σου.
Πολύ εύστοχο. Θέλω να γυρίσω προς τα μέλη της οικογένειάς μου, και να τους δείξω τον \"νέο\" ευατό μου, αλλά αυτοί, δεν βλέπουν, γι αυτούς, είμαι η παλιά. Είναι σαν, όταν τους επισκέφτομαι, να γυρνώ πίσω, και να μην μπορώ να πάρω μαζί μου σχεδόν τίποτα, απο όσα έχω αποκομίσει στην διαδικασία δουλειάς με τον εαυτό μου. Νιώθω ένα πισωγύρισμα, όταν συναναστρέφομαι μαζί τους.
Κ όμως αυτά που έχεις δε μπόρεσες να τα πάρεις μαζί σου όταν πλησίασες κοντά.
Δεν παίζαν ρόλο,το θέμα ήταν να είσαι γυμνή,εντελώς αληθινή.Κ όμως η γύμνια δε μπορεί να σου χορτάσει τη νοσταλγία,θέλησες να φορέσεις πάλι τα ρούχα σου
Ειδικά παλιότερα, όταν έβλεπα αλήθειες που δεν άντεχα, ήθελα να μπω πάλι στο οικείο και γνώριμο αυτοτυφλωτικό feeling αλλά δεν μπορούσα. Ευτυχώς!
αλλά πλέον δε μπορείς γιατί ξέρεις την αλήθεια.
Ξέρω την αλήθεια, τα παλιά ρούχα, δεν μπαίνουν με τίποτα, και κάποιος προσπαθεί μάλιστα να μου τα κλέψει. Αλλά απο την άλλή, είμαι γυμνή, γιατί δεν έχω βρει άλλα ρούχα, δεν έχω ολοκληρώσει την νέα μου δομή... την αλλαγή. Είμαι σε μια περίοδο που νιώθω εξαιρετικά εκτεθειμένη. Διάπλατα ανοιγμένη και ευάλωτη..
Το \'κορόιδο\' μπορεί να στο φώναξε ο ίδιος σου ο εαυτός
Σίγουρα, ο εαυτός μου μου το φώναξε. Αν διάλεγα ένα στοιχείο απο όλο το όνειρο, αυτό θα ήταν η λέξη, κορόιδο. Και η αίσθηση της έκθεσης... της γύμνιας.Ο εαυτός μου, μου μιλά και μου λέει οτι ΚΑΤΙ μου διαφεύγει, κάτι δεν βλέπω. ή εγώ κάπου με \"κοροϊδεύω, ή κάποιος άλλος προσπαθεί να μου αποκρύψει στοιχεία.
γι\'αυτή τη νοσταλγία που ήταν τόσο έντονη που έστω για λίγο θα ήθελες να τη ζήσεις ακόμα κ στολισμένη με ψέμα.
Το έχω νιώσει στον ξύπνιο μου αυτό... Να θέλω να ζω χαρούμενη στο ψέμα μου,. το ένιωθα στις αδύναμες ώρες..
Έπεσα καθόλου μέσα?Παλιά εξηγούσα όνειρα μόνη μου(ως κ τηλ.με παίρναν για να ερμηνεύω...),δεν έχω ασχοληθεί όμως ποτέ με το αντικείμενο πέρα απ\'το ένστικτό μου.
Αρση, σ ευχαριστώ, πραγματικά. Με καθοδήγησες.