Pleaseeeee πείτε κάτι θετικό!!!!
Γεια σε όλους και πάλι.Πριν μέρες είχα ανοίξει ένα άλλο thread που έγραφα ότι η ζωή μου καταστρέφεται από την αγοραφοβία,τις κρισεις πανικού κλπ.Ειχα επίσης αναφέρει ότι είμαι 21 και ότι τώρα θα ξεκινήσω ψυχοθεραπεία γιατί τις προηγούμενες φορές η αγοραφοβία μου με είχε σταματήσει από το να επισκεφτώ ψυχολόγο.Το ραντεβού μου λοιπόν είναι αύριο...παιδιά φοβάμαι πολύ...φοβάμαι ότι θα ζαλίζομαι,ότι θα αισθάνομαι πως όλο αυτό που ζω δεν είναι πραγματικό,πως θα είμαι αποπροσανατολισμένη,θα έχω δυσπνοια και τα σχετικά...επίσης φοβάμαι να έρθω σε επαφή με τον ψυχολόγο...αγχώνομαι αν θα είναι ζεστός άνθρωπος ή κάποιος κρύος και αδιάφορος όπως πολλοί που έχετε αναφέρει εδώ στο φόρουμ,οι οποίοι αντί να σας βοηθήσουν σας έκαναν χειρότερα...είναι και δημόσιο το κέντρο που θα πάω (εκεψυε λέγεται) όποτε αγχώνομαι παραπάνω μηπως τυχόν δεν υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον από την πλευρά του ειδικού...γενικα σαν χώρα δεν φημιζομαστε για το δημόσιο μας :Ρ Ωστοσο λόγω περιορισμένων οικονομικών δεν μπορώ να πάω σε ιδιώτη...το κέντρο αυτό είναι η μόνη μου ελπίδα...θέλω πολύ να φανώ γενναία και να καταφέρω να πάω...να πολεμήσω την φοβία μου έστω και σε ένα μικρό βαθμό...σας παρακαλώ εάν έχετε κάποια εμπειρία σχετικά με αυτό το κέντρο ή έχετε γενικά κάτι θετικό να μου πείτε να με παρακινήσετε θα το εκτιμούσα πολύ!Συγνωμη για το τεράστιο κείμενο,αλλά το άγχος με έχει καταβάλει και δεν θέλω να με νικήσει ο φόβος για ακόμα μια φορά!Εχω πραγματικα ανάγκη να γίνω καλά αλλά νιώθω πως δεν θα τα καταφέρω