Καλημέρα σας έχω ένα πρόβλημα το οποίο ταλαιπωρεί το μυαλό και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Ήμουν με ένα παλικάρι ένα μήνα,ύστερα διατηρήσαμε ας το πούμε φιλικές επαφές,μου έστελνε μια στο τοσο τα νεα του και εγω τα δικα μου ,μεχρι εκει…γύρισε και μου είπε ότι υπάρχει σε στενό κύκλο του,(εγω δεν ξερω κανενα απο το κυκλο του), ένα ερωτικό βίντεο δικό μου.και του λέω εμένα ;με ποιον;και μου απαντά καλά δεν ξέρεις με ποιον βγάζεις βίντεο και του λέω μα δεν έχω βγάλει με κάποιον ,ουτε φωτο δεν εχω στειλει ποτε και μου απαντά πως σου έμοιαζε πολύ αλλά η κοπέλα φάνηκε να ξέρει ότι τη τραβάνε …αλλά με έχει βάλει σε υποψίες ..είχα 10 συντρόφους,εκ των οποιων αποκλειω τους 6….οι 4 θα μπορούσαν…Δεν παρατηρησα ποτε να εχει καποιος καποια κρυμμενη καμερα & τα φωτα τα θελω λογω ντροπης κλειστα.Τα κινητα τα ειχαν διπλα τους .οποτε; πως;και αν οντως ειχαν βγαλει απο καποια καμερα,δεν υπηρχε φως,πως φαινονταν τα χαρακτηριστικα μου;Τι να κάνω σε περίπτωση που κάποιος με εκβιάσει ποτέ και με εχει βγαλει εν αγνοια μου;φοβήθηκα πολύ με τη περιπτωση της Τουνη. Εχουν περασει 3 χρονια βεβαια απο τοτε γιατι δεν ειχα δωσει τοσο σημασια ,ελεγα αποκλειεται αλλα το μυαλο μου το σκεφτεται τωρα,δεν εχω καν επαφες πλεον με αυτον τοσα χρονια.Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω;Η απάντησή σας είναι πολύτιμη,διότι λεφτά για δικηγόρο ούτε για αστείο ,είμαι άνεργη.
Σας ευχαριστώ πολύ