Τον γουστάρει πολύ μια από μια κοινή παρέα που έχουμε.
Είμαστε 1 χρόνο μαζί.
Χωρίσαμε για 1 μήνα και βγήκε βόλτα με κάτι παιδιά, μαζί ήταν και εκείνη που τον θέλει και μαζί με τους άλλους, την έβαλε στο αμάξι του, δεν χωρούσαν και έκατσε ο ένας πανω στον άλλον, συνοδηγός ήταν ο κολλητός του και αυτή καθόταν πίσω με τους υπόλοιπους. Ξερει ότι εκείνη με αντιπαθεί θανάσιμα και κάθε φορά που με βλέπει φωνάζει κακίες και κανει σχόλια για εμενα. Την ίδια περίοδο αυτός μου έστελνε μηνύματα να ξαναβγουμε. Πως το κάνεις αυτό; δεν κολλάει. Να θέλεις να τα ξαναφτιάξεις με κάποια και να βγαίνεις σε παρέα που είναι και κάποια που την αντιπαθεί και την ζηλεύει γιατί σε γουστάρει; δεν ξέρω πάντως αν έχουν βρεθεί μόνοι τους, ξέρω ότι βγήκαν με παρέα. Στο αμάξι του νιώθω λίγο άβολα να ξαναμπώ, θυμάμαι εκείνη και ότι μάλλον έμπαινε συχνά στο διάστημα που είχαμε χωρίσει.
Εκείνη δουλεύει σε ένα μαγαζί σε κεντρικό δρόμο και κάθε φορά που περνάμε από εκεί όλο κοιτάζει για να την δει. Μια φορά που περάσαμε μου λέει "ξαναείδα την τάδε εκεί πέρα, μάλλον δουλεύει εκεί". Δεν του είπα κάτι αλλά το ότι μίλησε για εκείνη με νευρίασε. Αυτός ποτέ δεν την ήθελε, ήταν αδιάφορος. Απο εκεί που τους είχαν κανονίσει φίλες της κονε εκατό φορές και αυτός δεν ήθελε γιατί εκείνη φλέρταρε με τον κολλητό του, τώρα την ψάχνει. Επίσης από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν την έχει σβήσει ποτέ παρόλο που δεν την ήθελε. Λογικά του αρέσει η επιβεβαίωση που του δίνει με το να τρέχει από πίσω του.
Επίσης ο κολλητός του τώρα τα έχει με φίλη της, οπότε μαλλον του έφυγε η ανασφάλεια ότι θα τον φλερτάρει.
Τώρα είναι 2 εβδομάδες που τα έχουμε ξαναβρεί και ξαφνικά αρρωσταίνει και κοιμάται μετά τις 8, γκουχου γκουχου η ώρα που βγαίνει συνήθως. Όταν κάναμε βίντεο κλήση την άλλη μέρα ήταν μια χαρά, ποιος πυρετός και πονοκέφαλος; και ξαφνικά όταν του τελείωσε ο πυρετός, επειδή πέθανε ο Θειός του πριν λίγες εβδομάδες λέει πρέπει να τρέχουν κάθε μέρα στους παππούδες του για να τους παρηγορησουν, τις ίδιες ώρες που ερχόταν να με πάρει και πηγαίναμε για μπάνιο.
Σήμερα που μιλήσαμε μου το άλλαξε και μου είπε ότι ο πραγματικός λόγος που δεν βγαίνουμε είναι γιατί οι γονεις του απλά δεν θελουν πάρε δώσε με εμένα καθώς η μαμα μου είναι βοηθός θαλάμου σε νοσοκομείο και με τον κορονοιο φοβούνται, εντωμεταξύ ο κορονοιος υπάρχει εδώ και κάτι μήνες και αποκλείεται να το έμαθαν τώρα, εγώ του είχα πει για τη δουλειά της μάνας μου πριν ένα χρόνο που ακόμη γνωριζόμασταν..
Ταυτόχρονα όταν χωρίσαμε ειχε κάνει αντ πολλές κοπέλες στα σοσιαλ και του είπα ότι με πειράζει και τις έσβησε, όμως κράτησε μερικές και φυσικά εκείνη που τον γουστάρει. Δεν είμαι σίγουρη τι παίζει, αν μπορείτε να μου πείτε τι πιστεύετε