Μ αρεσει να φοραω γυναικεια ρουχα
Καλως σας βρηκα, ειμαι 24 και εδω και 2,2,5 χρονια υπαρχει η εντονη επιθυμια να φοραω γυναικεια ρουχα, εσωρουχα να βαφομαι (να κανω αποτριχωση) κλπ. Αυτο θελω να το κανω μονο ιδιωτικα, σπιτι μου οχι εξω. Καταρχας δεν με ελκυουν οι αντρες, εξω αμα βγω θα κοιταξω γυναικες, αλλα με ελκυουν και οι τρανς γυναικες. Δεν εχω κανει μεχρι τωρα καποια σχεση γενικα, επισης εχω φορεσει 2 φορες κατι γυναικειο, σε διαστηματα που εμενα μονος στο σπιτι, καθως δεν μενω ακομα με τους δικους μου και δεν εχω τον δικο μου χωρο. Αναλογα την περιοδο αυτη η σκεψη αλλες φορες δεν με απασχολει τοσο και αλλες φορες πραγματικα με απασχολει και ειναι ωρες ωρες που μονο το να το σκεφτομαι δεν ειναι αρκετο αλλα θα ηθελα να το προχωρησω λιγο παραπανω.
Σεξουαλικα μ αρεσει να εχω τον παθητικο ρολο κυριως
με προβληματιζει οτι αισθανομαι σιγα σιγα ολο αυτο, το σκεφτομαι ολο και περισσοτερο, ενω παλια ηταν πιο ελεγχομενο, ακομα δεν ξερω πως θα με επηρεασει σεξουαλικα, αν ειμαι γκει ή εχει σχεση με ταυτοτητα φυλου, ακομη δεν ξερω αν πρεπει με ολο αυτο να κοιταω κοπελες της ηλικιας μου, ετσι κ αλλιως ειμαι ντροπαλος οποτε δυσκολευομαι να προσεγγισω καποια, αλλα με ολες αυτες τις σκεψεις που κανω, μηπως δεν θα ηταν σωστο και για εκεινη, αλλα να παω με αντρα δεν με ελκυει. Απλα πολλες φορες σκεφτομαι πχ εναν αντρα και μια γυναικα να κανουν σεξ και σκεφτομαι οτι θα ηθελα να ειμαι γυναικα.
Ακομη εχω διαβασει οτι αυτη η επιθυμια εμφανιζεται στην παιδικη ηλικια η στην εφηβεια, αλλα σε μενα μου εμφανιστηκε μετα τα 18...δεν ξερω αν εχει να κανει με το ποσο το αρνιομουν ή οτι ακομα δεν το ειχα συνειδητοποιησει
φιλους κοντινους δεν εχω αλλα και να ειχα σιγα μην το ελεγα, φοβαμαι την καζουρα και οτι ισως μαθευτει, κατι που δεν θα ειναι καθολου κολευτικο για μενα.
Αφιερωνω τον ελευθερο χρονο μου σε στοιχημα,σειρες και gaming