Ερωτευμένη με την κολλητή μου...
Όπως ολοι καταλαβατε υπαρχει ενα μεγαλο διαστημα (3 χρόνια) που είμαι ερωτευμένη με την κολλητή μου. Δεν ειναι απλά κολλητή μου, είναι τα πάντα μου. Πληροφοριακα ειμαστε στο τελος του γυμνασιου (θεωρω οτι ειναι σημαντικο να το γνωριζετε)...τελος παντων, αυτη εδω και καποιους μηνες ειναι πολυ ερωτευμενη και διατηρει σχεση με ενα αγορι...
εχω προσπαθησει παρα πολυ αλλα δεν μπορω ουτε να την αφησω ουτε να την ξεπερασω. εχουμε συζητησει το θεμα, εχω προσπαθησει να γνωρισω και αλλες κοπελες σαν εμενα...αλλα τιποτα... καμια δεν ειναι σαν αυτη...μιλαω με τις αλλες και τη σκεφτομαι...δεν μπορω να φανταστω τη ζωη μου χωρις αυτη εχουμε κανει και ονειρα μαζι ειναι ο ανθρωπος που εμπιστευομαι και αγαπω περισσοτερο απο ολους. το καλυτερο για μενα θα ηταν να εβρισκα ανταποκριση στην αγαπη μου και δεν το θεωρω απιθανο καθως η ιδια δεν ειναι σιγουρη για το πως θα ειναι σε καποια χρονια, τουλαχιστον απο οτι μου λεει, και πραγματικα δεν ξερω...το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν πρεπει και δεν μπορω να τη χασω...ειναι απο τους λιγους-αν οχι η μονη- που αξιζει στην ζωη μου και που ξερω οτι θα μεινει.
Συγγνωμη για την προχειροτητα, ευχομαι να βγαινει ξεκαθαρο νοημα, και αν καποιος μπορει να με βοηθησει παρακαλω να το κανει..
ΥΓ πρωτη μερα χρησιμοποιω αυτη τη σελιδα, συγχωρεστε με αν το δημοσιευω σε λαθος συζητηση...