Δεν μου ταιριάζουν οι φίλοι μου αλλά δεν μπορώ να κάνω καινούργιους
Έχω φίλους. Έχω δύο καλές φίλες που τις έχω χρόνια, δεν θέλω να τις διώξω και τις εκτιμώ. Όμως δεν ταιριάζουμε.. ψάχνω να βρω φίλους που να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, κοινό τρόπο σκέψης, να έχουν φιλοδοξίες και να με βοηθήσουν να εξελιχθω σαν άνθρωπος.. είμαι 24 και θεωρώ πως οι άνθρωποι που έχεις δίπλα σου, σε βοηθούν είτε να προχωρήσεις μπροστά είτε να μείνεις στάσιμος. Τις αγαπώ τις φίλες μου όμως νιώθω πως δεν με βοηθούν πραγματικά σε κανένα κομμάτι της ζωής μου. Όχι από κακία απλά δεν το καταφέρνουν. Και ψάχνω νέους φίλους. Πάντα ήθελα να βγαίνω σε διαφορετικά μέρη να κάνω διαφορετικά πράγματα αλλά δεν βρίσκω ανθρώπους για αυτό.. και δεν ξέρω τι να κάνω. Ολες οι προσπάθειες μου για να βρω καινούργιους φίλους ή να ενταχθώ σε μία νέα παρέα έχουν πέσει στο κενό.. είμαι σχεδόν πάντα μέσα στο σπίτι. Ειλικρινά δεν αντέχω άλλο. Δεν ξέρω τι φταίει με εμένα. Το ψάχνω, ρωτάω αν έχω κάτι περίεργο στον χαρακτήρα μου αλλά δεν βρίσκω την απάντηση. Τον τελευταίο καιρό αισθάνομαι απόγνωση. Και δεν μου αρέσει να αισθάνομαι έτσι. Πιστεύω πως αυτό που θέλω είναι απλό και πως όλοι το έχουν βρει εκτός από εμένα. Το έβλεπα θετικά μέχρι πριν λίγο καιρό αλλά στερεψα. Δεν αλλάζει τίποτα. Έχω υπερβεί τον εαυτό μου σε κοινωνικότητα αλλά πέφτω σε κενο. Σκέφτηκα να βρω ενα χόμπι αλλά πλέον μετα απο τόσες απορρίψεις δεν εχω διάθεση να το ρισκάρω και κα απογοητεύτω. Ή να βρω αλλά πάλι να μην ταίριαζω και να σε τίποτα. Βαρέθηκα να αισθάνομαι πως κάτι πάει λάθος με εμένα. Βαρέθηκα να θέλω να ζήσω την ζωή και να μην εχω να το μοιραστώ. Βαρέθηκα να θέλω να βρω τα επαγγελματικά μου πατήματα και να μην με στηρίζουν οι φίλες μου Γιατί εκείνες δεν έχουν επαγγελματικές φιλοδοξίες, εγώ να τις κατανοώ αλλά μετα να με κάνουν να αισθάνομαι παράλογη που δεν ψάχνω απλώς μία δουλειά να μου βγάζει τα έξοδα. Συγγνώμη για την φόρτιση όμως αισθάνομαι έτσι πολύ καιρό και πλέον νιώθω να χάνω τον εαυτό μου και την δύναμη να παλέψω για αυτό που θέλω αφού δεν βρίσκω ανταπόκριση. Και αυτό με τρομάζει.