Ξαφνικές σκέψεις αυτοκτονίας
Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας...πριν κανένα χρόνο και μετά από επίσκεψη σε δύο ψυχιάτρους ξεκίνησα αγωγή με espoza (των 20)...ο ένας ψυχίατρος μου είπε δυσθυμία,ο άλλος ήπια κατάθλιψη...με τα χάπια ,η αλήθεια είναι ήρθα στα ίσια μου, σαν να ξεμπλοκαρα κ επαναπαυθηκα...λόγω κάποιων πολύ απαιτητικών εξετάσεων των Δεκέμβρη ,δεν ήθελα να αλλάξει κάτι μέχρι τότε ούτε να τα σταματήσω,οπότε το ανέβαλα μέχρι τις εξετάσεις....ξαφνικά εδώ κ τρεις βδομάδες συμβαίνουν παράξενα πράγματα...έχω πολύ έντονη σεξουαλική επιθυμία (είχε μειωθεί γενικά),παράξενη σεξουαλική συμπεριφορα, κοιμάμαι συνέχεια οπότε δεν δουλεύω,έχω παρατήσει το διάβασμα (έχω κάνει ήδη μεγάλη προσπάθεια ως τωρα) και ξαφνικά πήρα την απόφαση να αυτοκτονήσω εκεί που γυρνούσα από την δουλειά (χωρις να έχει συμβεί κάτι άσχημο) ...είπα ξαφνικά:πάλι τα ίδια...ενώ δεν είναι τραγικα τα πράγματα!!παει καλύτερα η ζωή μου σε όλους τους τομείς!!αλλά εκείνη την στιγμή τίποτα δεν είχε σημασία!!μέσα σε μια μέρα είχα σκεφτεί πως,ποτε,είχα γράψει σημείωμα ,είχα τακτοποιήσει υποθέσεις...ένιωσα ότι ήμουν πολύ κοντά να το κάνω κ δεν ξέρω κ γιατί!!!την επόμενη μέρα ένιωθα καλύτερα και πήρα τον γιατρό κ έκλεισα ραντεβού!!προφανώς θα το λύσω με αυτον, αλλά θα ήθελα να ακούσω αν έχει περάσει κάποιος κάτι παρόμοιο και τι φάση είναι αυτό τώρα!!!