Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος που έχει νοσηλευτεί και παίρνει επίδομα μπορεί να βγάλει δίπλωμα,;
Printable View
Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος που έχει νοσηλευτεί και παίρνει επίδομα μπορεί να βγάλει δίπλωμα,;
θα ρωτησεις μια σχολη οδηγησης που βγαζει διπλωματα.
περα απο τον νομο, το σημαντικο ειναι η ασφαλεια η δικη σου και των γυρω σου.
εσυ, εμπιστευεσαι τον εαυτο σου για την εναργεια σου και για τα αντανακλαστικα σου, ολες τις μερες και ολες τις ωρες;; δεν ξερω αν παιρνεις αγωγη, αλλα αυτες οι αγωγες , αμβλυνουν πολυ τα αντανακλαστικα.
Έχω να πάρω φαρμακα πάνω από ένα χρόνο
Μην ανησυχείς μπορείς να το βγάλεις μια χαρά και δεν χρειάζεται να αναφέρεις ότι έπαιρνες φάρμακα.. Και εγώ όταν τι έβγαλα είχα διαγνωστεί με κατάθλιψη.
ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ Κ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ,ΜΠΡΑΒΟ.ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΟΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣ...ΑΛΛΑ:ΣΤΟ ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΕ ΣΕΝΑ,ΟΠΟΤΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΤΛΚ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ(Η ΕΥΤΥΧΩΣ) ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Κ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ...ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Κ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΓΤ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ Κ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΙΣΩΣ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ.ΤΕΣΠΑ ΕΧΩ ΔΙΠΛΩΜΑ ΗΜΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΤ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΣΠΑΝΙΑ... ΥΓ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΞΟΔΟ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΜΑ...
Δημητρη, το αυτοματο απλως αλλαζει ταχυτητες μονο του. Δεν βελτιωνει τα αντανακλαστικα... ο κινδυνος στην οδηγηση ειναι το ποτε πατας φρενο, ποτε και ποσο τρεχεις
Ποτε και πως κανεις προσπερασεις, να μην πεσεις πανω σε κανεναν, να προσεχεις τα σηματα κλπ κλπ κλπ. Απο αυτα, δεν σε σωζει το αυτοματο..
και δίπλωμα να καταφέρεται να βγαλεται, γιατί ως γνωστον στη Ελλάδα βρισκόμαστε και άνετα τους γιατρούς που πρέπει να περάσεις με το αντίστοιχο αντίτιμο εξασφαλίζεις ανετα την υπογραφή τους ,οταν ου μη γένοιτο μπλεχτειτε σε ατύχημα η ασφάλεια ειτε η δική σας ειτε του εμπλεκόμενου θα κάνει φύλο και φτερό το ιστορικό σας για να δει αν πληρειται τις προϋποθέσεις για να αποζημιώσει ή εσάς ή τον άλλον..
Και άντε αν οι ζημίες που θα προκαλέσετε να ειναι μονο υλικές ...αν υπάρχει και τραυματισμός εκει τι γίνεται ?
Υπευθυνότητα χρειάζεται όταν κάποιος αποφασίσει να πιάσει τιμονι στα χέρια του ..
Πατε καθίστε μια μερα σε γραφείο που καταγραφει περιστατικά ατυχημάτων και ελατε να μου πειτε μετά αν θέλετε να οδηγήσετε ακομα και με την επήρεια ενος απλού παυσίπονου....
Και εγώ έπαιρνα επίδομα αναπηρίας όταν το έβγαλα.. Οπότε μην αγχώνεσαι για αυτό.. Ο δάσκαλος ούτε καν θα σε ρωτήσει για το τι θέματα έχεις αν καταφέρεις και το βγάλεις με την αξία σου μπράβο σου το ότι έχεις μια πάθηση δεν λέει κάτι.. Μην ακούς τους συνωμοσιολογους.. Πίστεψε στον εαυτό σου και θα τα καταφέρεις!
ΤΛΚ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ'' ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ Κ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΔΗΓΟΣ,ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ...