Γεια σε όλους.Δεν ξέρω αν το post μου ταιριάζει σε αυτή την κατηγορία αλλά δεν ήξερα που αλλου να το βάλω.Πασχω από διαταραχή πανικού και αγοραφοβία.Μεχρι πρόσφατα με έβλεπε ψυχολογος στο εκεψυε,αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένη και θέλω να πάω σε άλλον.Το ζήτημα είναι ότι με σταματάει το οικονομικό θέμα καθώς εκεί πλήρωνα ένα καθαρά συμβολικό ποσο.Αυτη την φορά θέλω να πάω σε ιδιώτη καθώς πιστεύω ότι θα έχω καλύτερη αντιμετώπιση.Εκει που πήγαινα με έβλεπε ένας ειδικευόμενος που φαινόταν ότι δεν είχε εμπειρία και σωστό τρόπο για να προσεγγίσει το πρόβλημα μου.Γνωριζετε κάποιον καλό και οικονομικό ψυχολόγο;Είμαι φοιτήτρια οπότε παιζει κάποιοι να μου κάνουν και κάποια έκπτωση λόγω της φοιτητικής ιδιότητας;Το σίγουρο είναι ότι θα δυσκολευτώ να δινω 50-60€ σε κάθε συνέδρια.Εαν ξέρετε κάποιον\α θα το εκτιμούσα παρα πολύ εάν μου τον\την προτείνετε,θα με σώσετε πραγματικά γιατί σαν φοιτήτρια θα μου είναι πολύ δύσκολο να ζητάω από τους γονείς συν 200€ τον μήνα για τον ψυχολόγο.Σας ευχαριστω προκαταβολικά.